aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 7 Νοεμβρίου τρέχουμε για τους «Μικρούς Ήρωες» του Παιδοογκολογικού

Στις 7 Νοεμβρίου τρέχουμε για τους «Μικρούς Ήρωες» του Παιδοογκολογικού

O Διεθνής Αγώνας Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» επιστρέφει φέτος δυναμικά, συμπληρώνοντας 23 χρόνια παρουσίας, στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.

Ο αγώνας, ο οποίος εντάσσεται στο αθλητικό καλεντάρι των «Λεμεσίων» και διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού με την πολύτιμη στήριξη του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί, εις µνήµη του αείμνηστου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου. Η εκκίνηση θα δοθεί από το Μόλο Λεμεσού και στον Αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές, απλοί πολίτες και παιδιά.

Ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» περιλαμβάνει τρεις διαδρομές των 10KM, των 3KM και τον Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1KM.

Το κόστος συμμετοχής για τη διαδρομή των 3km ανέρχεται στα €5, για τον αγώνα των 10km στα €10, ενώ η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν Safe Pass, ενώ θα μπορούν να εξασφαλίσουν με την εγγραφή τους, φανέλα και ΒΙΒ numbers, τα οποία θα αποσταλούν με ACS courier.

Οι εγγραφές στο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» θα πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μέσω του πιο κάτω link https://worldsmarathons.com/marathon/lemesia. Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιτόπου εγγραφής την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα τα καθαρά έσοδα από τη διοργάνωση θα δοθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μικροί Ήρωες», που στόχο έχει τη στήριξη των οικογενειών παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείο.

Τα «Λεμέσια», η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης.

Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!

Επίσημος Χορηγός Ευρωπαικής Πόλης Αθλητισμού: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Χορηγοί Λεμεσίων: Medochemie, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Marlow Navigation / Υποστηρικτής: ACS Courier Cyprus

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ