aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 24 Οκτωβρίου ο Ποδηλατικός Γύρος της Λεμεσού

Στις 24 Οκτωβρίου ο Ποδηλατικός Γύρος της Λεμεσού

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Ποδηλατικό Γύρο της Λεμεσού, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2021, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου η πόλη της Λεμεσού μετατρέπεται σε έναν απέραντο ποδηλατόδρομο, όπου μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος, θα διασχίσουν με τα δίκυκλα οχήματά τους, μια διαδρομή 10KM, που συνδυάζει αρμονικά την ομορφιά της πόλης με το φυσικό περιβάλλον και τη θάλασσα.

Η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου της Λεμεσού, θα δοθεί από το χώρο στάθμευσης του Εναερίου στις 9 το πρωί και στη μοναδική αυτή διαδρομή θα αγωνιστούν ποδηλατικές ομάδες και όμιλοι, αθλητικά σωματεία, καθώς και λάτρεις της ποδηλασίας κάθε ηλικίας, από όλη την Κύπρο.

Στόχος της εκδήλωσης, να χαρίσει στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή ημέρα άθλησης και ψυχαγωγίας, τηρώντας πάντοτε υψηλά τα επίπεδα ασφάλειας και ταυτόχρονα να ενθαρρύνει τους πολίτες να εντάξουν το ποδήλατο στην καθημερινότητα τους ως μέσο διακίνησης.

Χορηγός τoυ Ποδηλατικoύ Γύρου Λεμεσού  είναι για άλλη μια χρονιά η εταιρεία Deloitte, η οποία διαχρονικά στηρίζει αθλητικές δραστηριότητες και ενέργειες, που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Τα «Λεμέσια» εντάσσονται και φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης επιβεβαιώνοντας ότι: Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες: Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού/ [email protected] / Τηλ: 25 884524

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ