aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 22/10 ο Ημιμαραθώνιος ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One

Στις 22/10 ο Ημιμαραθώνιος ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One

Μετά την περσινή, πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» μεγαλώνει και εξελίσσεται φέτος με την προσθήκη της απόστασης του Ημιμαραθωνίου. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, με εκκίνηση και τερματισμό στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ της Έγκωμης, στη Λευκωσία. Επιπλέον, το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One περιλαμβάνει Αγώνα Δρόμου 5χλμ, Εταιρικό Δρόμο 5χλμ καθώς και Παιδικό Δρόμο 1χλμ στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος και ενήλικες. Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 8:30 ενώ στις 11:00 θα εκκινήσουν οι δρόμοι των 5χλμ και κατόπιν ο δρόμος 1χλμ.

«Μέσα από το Run As One στόχος των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι η προώθηση της σημασίας που έχει για τα παιδιά η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και η τακτική άσκηση. Τα παιδιά είναι οι αυριανοί ενήλικες, που θα ήταν πολύ σημαντικό να έχουν μυηθεί από την παιδική ηλικία σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής απ’ ότι ο σημερινός», εξηγεί ο διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Γιώργος Θεοδότου. «Η περσινή διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχής, προσελκύοντας εκατοντάδες δρομείς και ενισχύοντας το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» οπότε φέτος ο αγώνας αναβαθμίζεται σε Ημιμαραθώνιο, ενώ στο πρόγραμμά του εντάσσεται πλέον και Εταιρικός Δρόμος», προσθέτει ο κ. Θεοδότου.

Το πρόγραμμα «τρέχει» επιτυχώς εδώ και δέκα μήνες σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να επισκεφθούν χωρίς κόστος ένα μέλος του Συνδέσμου και αφού περάσουν από τις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εξατομικευμένο πλάνο ισορροπημένης διατροφής. Παράλληλα στο πλαίσιο του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ φροντίζουν να ενημερώνουν μικρούς και μεγάλους για την διατροφική αξία και τη σημασία των φρούτων στη διατροφή αλλά και τα οφέλη ενός υγιεινού προγεύματος, μέσα από προγεύματα που μοιράζονται σε σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ