aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 21 Απριλίου τρέχουμε στον 5ο Αγώνα Δρόμου Ομόδους για καλό σκοπό

Στις 21 Απριλίου τρέχουμε στον 5ο Αγώνα Δρόμου Ομόδους για καλό σκοπό

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Ομόδους που εντάσσεται στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων 2019, πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10 το πρωί, εις μνήμη του αείμνηστου Ξένιου Ξενοφώντος.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ξένιος Ξενοφώντος» σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ομόδους, τα σωματεία Dromea Racing , Περικλής Δημητρίου και Ευ Ζην, τον Όμιλο Φίλοι του Ομόδους και το Γυμνάσιο Ομόδους, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το Omodos Cross Xenion Race, με σκοπό τη στήριξη των άπορων μαθητών και φοιτητών για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Ο αγώνας περιλαμβάνει κατηγορίες παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και ενήλικες, στις διαδρομές 500μ, 1000μ και 2000μ, την ανοικτή κατηγορία ανδρών και γυναικών για το Διεθνή Αγώνα Δρόμου 10 000μ., καθώς και την κατηγορία «Περπατώ και προσφέρω» στην οποία οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στα γραφικά δρομάκια του χωριού.

Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα λάβουν δωρεάν φανέλα, μετάλλιο συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και δίπλωμα. Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://www.dromearacing.com/races, έως και τις 16 Απριλίου 2019.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των αθλητών με λεωφορεία από Λευκωσία και Λεμεσό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Τηλ.: 25870002/ 99687609

Web: https://www.dromearacing.com/races
Facebook Page: Omodos Cross Xenion Race

Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και με την υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ