aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 17/11 ο απόλυτος τριαθλητικός αγώνας

Στις 17/11 ο απόλυτος τριαθλητικός αγώνας

Από τα Δημοτικά Μπάνια Πάφου θα αρχίσει ο απόλυτος αγώνας υπεραντοχής, το O3 Olympus Man 2018. Ο αγώνας διεξάγεται για τέταρτο συνεχόμενο έτος, στις 17 Νοεμβρίου και οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές για τους επίδοξους κατακτητές του Ολύμπου στο Τρόοδος. Ο αγώνας κατατάσσεται στην κατηγορία Half distance ή Ultra-Triathlon και είναι ο δυσκολότερος και πιο απαιτητικός αγώνας τριάθλου που διεξάγεται στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1.9χλμ κολύμβηση, ακολούθως 86χλμ ποδηλασίας προς το Τρόοδος με συνολική ανάβαση 2.600μ, ενώ μετά οι συμμετέχοντες πρέπει να τρέξουν μισό μαραθώνιο -21χλμ- για να καταλήξουν στο ψηλότερο σημείο της Κύπρου. Σε δύο κατηγορίες θα χωριστούν οι άνδρες και οι γυναίκες που θα συμμετέχουν στον απόλυτο αγώνα υπεραντοχής. Η κατηγορία Sport απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες από 18 έως 39 ετών και η κατηγορία Masters σε άτομα από 40 ετών και πάνω. Υπάρχει και κατηγορία για ομάδες των δύο η τριών αθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ