aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 16 Ιουνίου το Troodos MTB Marathon

Στις 16 Ιουνίου το Troodos MTB Marathon

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί το δεύτερο μέρος του Troodos Sports and Fun Festival. Πρόκειται για το μαραθώνιο ορεινής ποδηλασίας Troodos MTB Marathon, ο οποίος είναι ανοικτός για ποδηλάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ποδηλάτες να εγγραφούν: Short, Middle και Long Distance. Η εκκίνηση και για τις τρεις θα είναι στην Πλατεία Τροόδους και στη συνέχεια οι διαδρομές θα χωριστούν.

Στην κατηγορία Short Distance οι ποδηλάτες θα διανύσουν 13χλμ με ανάβαση 300μ, στην πιο σύντομη διαδρομή του αγώνα, απολαμβάνοντας όμως την ομορφιά της Κυπριακής φύσης στο μεγαλείο της. Στην κατηγορία Middle Distance, οι συμμετέχοντες καλούνται να διανύσουν 24χλμ με ανάβαση 800μ, περνώντας παράλληλα από το μονοπάτι «Περσεφόνη» προς τον καταρράκτη των Καληδονιών, σε μία διαδρομή απέραντης ομορφιάς. Η κατηγορία Long Distance απευθύνεται σε ποδηλάτες υψηλού επιπέδου, αφού πρόκειται για μία διαδρομή 32χλμ με ανάβαση 1260μ. Στα πρώτα χιλιόμετρα η κατηγορία Long Distance θα ακολουθήσει τη Middle Distance, μέχρι να πάρει το δρόμο προς τις Πλάτρες και από εκεί θα κατευθυνθεί προς το φράγμα του Πρόδρομου. Από εκεί θα αρχίσει η ανάβαση για τη γραμμή τερματισμού στο Τρόοδος.

Το Troodos MTB Marathon εμπίπτει στη διοργάνωση Troodos Sports and Fun Festival, η οποία διοργανώνεται από την Activate Cyprus σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Τροόδους και με την υποστήριξη του Troodos Hotel, της NAMEDSPORT και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.activatecyprus.com στον επίσημο λογαριασμό www.facebook.com/TroodosSportsFunFestival.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ