aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 10 τρέχοντος μήνα ο Ημιμαραθώνιος

Στις 10 τρέχοντος μήνα ο Ημιμαραθώνιος

Η ΚΟΕΑΣ προκήρυξε τον παγκύπριο αγώνα Μισού Μαραθωνίου Δρόμου (Ημιμαραθώνιος), ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία, με οργανωτή τον ΓΣ Παγκύπρια. Το αγώνισμα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των φετινών Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Στίβου (101η διοργάνωση για τους άνδρες και 63η για τις γυναίκες), τα οποία θα διεξαχθούν στις 15-16 Ιουνίου 2019 στη Λευκωσία και δη στο Εθνικό Στάδιο Στίβου. Στα αγωνίσματα του Μισού Μαραθωνίου θα ισχύσει η βαθμολογία 6-5-4-3-2-1 για τους έξι πρώτους.

Η βαθμολογία των αθλητών/τριών θα προστεθεί στο σύνολο βαθμών του συλλόγου τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μισό Μαραθώνιο θα πρέπει να υποβληθούν στην ΚΟΕΑΣ το αργότερο ώς την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσης 60 λεπτά πριν από την εκκίνηση για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν και αθλητές οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιον από τους συλλόγους-μέλη της ΚΟΕΑΣ (ανεξάρτητοι αθλητές), υπό τον όρο ότι θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση για την ικανότητά τους να αγωνιστούν ή να υπογράψουν δήλωση συμμετοχής με δική τους ευθύνη.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, όλοι οι αθλητές/τριες έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στα παγκύπρια πρωταθλήματα σε δύο (2) ατομικά αγωνίσματα και ένα (1) ομαδικό ή σε ένα (1) ατομικό και δύο (2) ομαδικά. Από τη διάταξη εξαιρούνται οι αθλητές/τριες των μεγάλων αποστάσεων (Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, 10.000 μέτρα για άνδρες και γυναίκες) και των σύνθετων αγωνισμάτων (Δέκαθλον ανδρών, Έπταθλον γυναικών)…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ