aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτήριξη με πράξεις στη ξιφασκία…

Στήριξη με πράξεις στη ξιφασκία…

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα στη ξιφασκία, καθώς μετρούμε μέχρι στιγμής ένα παγκύπριο αγώνα κυπέλλου στην κατηγορία ανδρών/γυναικών και τέσσερις διεθνείς εξορμήσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία, Σερβία και Ελλάδα.

Το πρόγραμμα μέχρι τον Δεκέμβριο περιλαμβάνει ακόμα ένα Παγκύπριο Κύπελλο στην κατηγορία παμπαίδων και συμμετοχή σε πέντε Παγκόσμια κύπελλα, καθώς και συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες στην Ελλάδα στα πλαίσια του πρωτοκόλλου αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Στο πλαίσιο τον αγώνων σε διεθνές επίπεδο που ακολουθούν η Ομοσπονδία Ξιφασκίας πρωτοπόρησε για μία ακόμη φορά, στηρίζοντας τους αθλητές της, παραχωρώντας τους ατομικό αθλητικό υλικό για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η καινοτομία φέτος, βρίσκεται στη στολή των ξιφομάχων μας, αφού θα φέρουν αποτυπωμένη τη σημαία της Κύπρου στο μπροστινό μεταλλικό πλέγμα της μάσκας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ