aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην τελική ευθεία η Εθνική Βόλεϊ Ανδρών

Στην τελική ευθεία η Εθνική Βόλεϊ Ανδρών

Με 16 παίκτες συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα Βόλεϊ Ανδρών ενόψει των υποχρεώσεών της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Κατηγορία Μικρών Κρατών) που θα διεξαχθούν στην Ισλανδία μεταξύ 20-22 Μαΐου 2016.

Στην Ισλανδία θα διεξαχθεί ο β’ όμιλος της προκριματικής φάσης και η Εθνική θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες της Σκωτίας, της Ισλανδίας και της Ανδόρας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ντιμίτρι Λέτσιεφ, θα δει τους παίκτες του και αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις που διεξάγονται στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αποφασίσει για τους 12 που θα ταξιδέψουν στη «χώρα των παγετώνων».

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, ο κ. Λέτσιεφ ανέφερε ότι οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αναφερόμενος στο επίπεδο των αντιπάλων μας, σημείωσε ότι μελετούμε τα στοιχεία που έχουμε με βάση την περσινή τους εικόνα.

Η αναχώρηση της Εθνικής είναι ορισμένη για τις 18 Μαΐου και η επιστροφή στην Κύπρο στις 23 του μήνα. Σημειώνεται ότι οι νικητές της τελικής φάσης της κατηγορίας θα συμμετάσχει στον δεύτερο ή τρίτο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ