aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην ΣΠΕΣ το ντέρμπι του Στροβόλου!

Στην ΣΠΕΣ το ντέρμπι του Στροβόλου!

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό του Cyprus College με τον Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ να κατακτά τελικά το ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας τον Παρνασσό με 24-21. Εναλλαγές στο σκορ, ανατροπές, μπόλικο σασπένς, πάθος και ένταση ήταν το σκηνικό στο ντέρμπι του Στροβόλου με την ΣΠΕΣ να παίρνει στο τέλος το ζητούμενο, να παραμένει στην 2η θέση του πίνακα και να διατηρεί τις πιθανότητες που έχει για κατάκτηση του τίτλου.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τον Παρνασσό να κάνει εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 13-11. Στο 2ο μέρος και μετά την συμπλήρωση του 5λεπτου ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας και καλή ανασταλτική λειτουργία να πάρει προβάδισμα στο σκορ και στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη με το τελικό 24-21.

Οι Τάσος Ανδρέου και Ανδρέας Ιωάννου ήταν οι κορυφαίοι για την ΣΠΕΣ πετυχαίνοντας 7 και 6 τέρματα αντίστοιχα ενώ από πλευράς Παρνασσού ξεχώρισαν με τα 4 τέρματα που πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Χατζηεφραίμ και Δημήτρης Μπότσαρης.

Πρώτο και αήττητο το Ευρωπαϊκό

Την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του προς τον τίτλο κερδίζοντας άνετα την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 34-20. Οι πρωτοπόροι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Λεμεσιανή ομάδα η οποία μετέβη στο κλειστό του Cyprus College έχοντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα αφού είχε μόλις 7 παίκτες στην αποστολή της.

Αφού πήραν νωρίς το προβάδισμα ανέβασαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με 19-8. Συνέχισαν μάλιστα στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο μέρος κατακτώντας τη νίκη με το τελικό 34-20. Πολύ καλή παρουσία από τους παίκτες της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου οι οποίοι προτάσσοντας πάθος, δύναμη και ψυχή πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και παρά την ήττα τους πέτυχαν 20 τέρματα απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Οι Διονύσης Καραγκιοζόπουλος και Νικόλαος Καρκαλάτος ήταν οι κορυφαίοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου πετυχαίνοντας από 8 τέρματα ενώ από την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου ξεχώρισαν οι Στέφανος Στεφάνου με τα 7 γκολ του αλλά και ο Πέτρος Πούπας με 5 που πέτυχε.

6ο παιχνίδι αήττητος ο Προοδευτικός

Για 6ο σερί παιχνίδι έμεινε αήττητος ο Προοδευτικός που επικράτησε άνετα του Κ.Ν. Αγίων Τριμιιάς με 36-27 και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά, επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χαράλαμπο Σοφοκλέους που πέτυχε 9 τέρματα πήραν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα.

Προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 20-14, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο φτάνοντας με σχετική άνεση στη νίκη με 36-27. Από το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς ξεχώρισε ο Άγγελος Λεωνίδου με τα 7 τέρματα που πέτυχε με τον Λούκα Κυρατζή να τον ακολουθεί με 6.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης Αγωνιστικής:

Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ – Παρνασσός 24-21

Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 20-34

Προοδευτικός – Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 36-27

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ