aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην Σλοβενία για κοινόβιο και αγώνες η Εθνική ομάδα κωπηλασίας

Στην Σλοβενία για κοινόβιο και αγώνες η Εθνική ομάδα κωπηλασίας

Από την Κυριακή το μεσημέρι βρίσκεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας. Στη Σλοβενία οι αθλητές μας θα λάβουν μέρος σε κοινόβιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας με άλλες αναπτυξιακές χώρες κάτω από την καθοδήγηση προπονητών της.

Η ομάδα αποτελείτε από πέντε αθλητές και συγκεκριμένα τους αθλητές Ρέαρ Νικήτα, Νικόλα Αριστείδου, Χριστόδουλο Δημητρίου και Στυλιάνα Αντωνιάδου. Την Εθνική συνοδεύει η Ομοσπονδιακός Προπονήτρια Μαρία Χατζηηλία.

Μετά το πέρας του κοινόβιου οι αθλητές μας θα λάβουν μέρος στην Διεθνή Ρεγγάτα του Μπλέντ (Bled International Regatta) που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 16 Ιουνίου. Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος ο Ρέαρ Νικήτα στο μόνο σκιφ εφήβων, η Στυλιάνα Αντωνιάδου στο μόνο σκιφ νεανίδων και οι Νικόλας Αριστείδου με τον Χριστόδουλο Δημητρίου στο διπλό σκιφ παίδων.

«Ευχόμαστε στην αποστολή καλή διαμονή, εποικοδομητική προετοιμασία και καλές επιτυχίες στους αγώνες», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ