aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην μάχη των μεταλλίων οι σκοπευτές και σκοπεύτριες του ΣΚΗΤ

Στην μάχη των μεταλλίων οι σκοπευτές και σκοπεύτριες του ΣΚΗΤ

Με στόχο τη διάκριση και την κατάκτηση μεταλλίων, ρίχνονται στην μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες.

Αύριο (Δευτέρα) και μεθαύριο (Τρίτη) θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του ΣΚΗΤ, ανδρών και γυναικών και την Τετάρτη, το Μικτό ομαδικό.

Στο ΣΚΗΤ ανδρών, τα μετάλλια θα διεκδικήσουν ο Γιώργος Αχιλλέως, νούμερο 5 στην Παγκόσμια κατάταξη, Δημήτρης Κωνσταντίνου και Σωτήρης Αντωνίου, ενώ εκτός μεταλλίων, με στόχο τη συγκέντρωση βαθμών για την Παγκόσμια κατάταξη, θα διαγωνιστούν οι Πέτρος Εγγλεζούδης και Ανδρέας Χάσικος.

Στο ΣΚΗΤ γυναικών, στην μάχη των μεταλλίων ρίχνονται η Κωνσταντία Νικολάου, η Παναγιώτα Ανδρέου και η Αναστασία Ελευθερίων, ενώ εκτός μεταλλίων θα διαγωνιστεί η άλλοτε Ολυμπιονίκης μας Άντρη Ελευθερίου.

Στο Μικτό του ΣΚΗΤ τις δύο ομάδες αποτελούν ο Γιώργος Αχιλλέως με την Κωνσταντία Νικολάου και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου με την Παναγιώτα Ανδρέου.

Στο ΤΡΑΠ ανδρών, στην μάχη των μεταλλίων θα βρίσκονται, ο φετινός πρωταθλητής του αγωνίσματος Νιχάτ Ακτερζί, ο Ανδρέας Μακρής και ο Νικόλας Κυριάκου, ενώ εκτός μεταλλίων θα διαγωνιστούν οι Πέτρος Αναστασίου και Αδάμος Σελίπας.

Στη μάχη των μεταλλίων στο Τράπ γυναικών, ρίχνονται η πρωταθλήτρια μας Γεωργία Κωνσταντινίδου, η Δέσποινα Τσαγγαρίδου και η Άντη Ιερείδη, ενώ εκτός μεταλλίων θα συμμετάσχει η Αννίτα Κουκκουλή.

Στο Μικτό ΤΡΑΠ τις δύο Κυριακές ομάδες αποτελούν ο Νιχάτ Ακτερζί με τη Γεωργία Κωνσταντινίδου και ο Ανδρέας Μακρής με τη Δέσποινα Τσαγγαρίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ