aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην Κύπρο η «Queen’s Baton Relay» (pics)

Στην Κύπρο η «Queen’s Baton Relay» (pics)

Πραγματοποιούνται στην Κύπρο από τις 25 έως τις 28 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις για τη σκυταλοδρομία «Queen’s Baton Relay», η οποία ως είθισται από το 1958 και μετέπειτα, προηγείται της έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων. Η σκυταλοδρομία θα περάσει και από τις 70 χώρες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από 4-15 Απριλίου 2018 στο Gold Coast της Αυστραλίας.

Η Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων (ΚΕΚΑ) παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Αυστραλιανή Ύπατη Αρμοστεία. Η σκυταλοδρομία Queen’s Baton ολοκληρώνει το ταξίδι της σε ευρωπαϊκό έδαφος και θα φτάσει από τη Μάλτα στην Κύπρο, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου (18:55) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου θα υπάρξει μικρή τελετή υποδοχής στο κτήριο αφίξεως των επισήμων στην παρουσία του υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη.

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ο πρόεδρος της ΚΕΚΑ Ντίνος Μιχαηλίδης σημείωσε μεταξύ πολλών άλλων ότι οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες, αποτελούν για την Κύπρο, σημαντικό γεγονός, όχι μόνο αθλητικό αλλά και κοινωνικό. H γενική διευθύντρια της ΚΟΕ, Όλγα Πιπερίδου, ανέφερε ότι η Κύπρος αναμένεται να συμμετάσχει με 40 περίπου αθλητές σε εννέα αθλήματα που είναι: στίβος, σκοποβολή, κολύμβηση, γυμναστική, ποδηλασία, άρση βαρών, μπιτς βόλεϊ, πάλη και πυγμαχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ