Στην Ιαπωνία οι Μάριος και Ηλίας Γεωργίου

Στην Ιαπωνία βρίσκονται οι Πρωταθλητές μας Μάριος Γεωργίου και Ηλίας Γεωργίου, εκεί όπου θα ολοκληρώσουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυμναστικής. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου και θα κριθούν οι πρώτες ατομικές προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Τους αθλητές μας συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Παναγιώτης Πετρίδης και Παναγιώτης Σιήππης. Επίσης, στην προετοιμασία συμμετέχει ο πρωταθλητής μας στην κατηγορία Εφήβων Γιώργος Άγγονας. Οι αθλητές μας έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στο Εθνικό Προπονητήριο της Ιαπωνίας μαζί με του κορυφαίους Ιάπωνες αθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής, μεταξύ τον οποίων οι Ολυμπιονίκες Κοχέι Ουτσιμούρα και Κένζο Σιράι.

Ήταν μεγάλη τιμή και επιτυχία για την Κυπριακή Ομοσπονδία η πρόσκληση της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής για συμμετοχή των αθλητών μας σε αυτό το κάμπινγκ, γιατί είθισται να προσκαλούν μόνο κορυφαίους αθλητές ανά το Παγκόσμιο. Η αναγνώριση και καταξίωση που λαμβάνουν σε όλα τα επίπεδα οι αθλητές μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερηφάνεια και αισιοδοξία ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, τονίζεται εκ μέρους της ΚΟΓ.

Στόχος και προσπάθεια όλων είναι για πρώτη φορά να πετύχει η Κύπρος στην Ενόργανη Γυμναστική πρόκριση με περισσότερους από έναν αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσα από συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλει η Ομοσπονδία Γυμναστικής με τη στήριξη του ΚΟΑ και της ΚΟΕ καθώς και των χορηγών που στηρίζουν τους αθλητές μας, την ΟΠΑΠ Κύπρου και την εταιρεία CARBO ONE.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ