aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην 6η θέση τα κορίτσια του Μπιτς Βόλεϊ στο Προολυμπιακό τουρνουά της Μαδρίτης

Στην 6η θέση τα κορίτσια του Μπιτς Βόλεϊ στο Προολυμπιακό τουρνουά της Μαδρίτης

Tα έδωσαν όλα για να ολοκληρώσουν με νίκες την παρουσία τους στο Continental Cup Μπιτς Βόλεϊ της Μαδρίτης (Προολυμπιακό τουρνουά) αλλά έχασαν και κατέκτησαν την 6η θέση. Ο λόγος για την κυπριακή ομάδα Μαριώτα Αγγελοπουλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ντάρια Γκουσάροβα / Ζώγια Κωνσταντοπούλου. Στον πρώτο αγώνα το κορυφαίο μας δίδυμο Μαριώτα Αγγελοπούλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου ήταν ισάξιες των Λιθουανών (Πουλικένε / Αντριουκαϊτίτε) όμως έχασαν 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ οι Λιθουανές κέρδισαν 21-19. Οι «M&M»καταφανώς ανώτερες κέρδισαν 21-14 και ισοφάρισαν σε 1-1. Τα πάντα κρίθηκαν σε τρίτο σετ που ήταν ντέρμπι με την ομάδα της Λιθουανίας να κερδίζει 18-16 σε 53’.

Στο δεύτερο αγώνα οι Γκουσάροβα / Κωνσταντοπούλου έψαχναν νίκη για να οδηγήσουν την 5η θέση σε «γκόλτεν γκέιμ», αλλά ηττήθηκαν από τις Ντουμπασκάιτε / Γκραντζκάιτε με 2-0 σετ. Οι Λιθουανές ήταν καλύτερες και επικράτησαν στα σετ σε 27’ με 21-10, 21-15.

Η πορεία των κοριτσιών στο Προολυμπιακό Τουρνουά άρχισε την Πέμπτη όταν αντιμετώπισαν τις Γαλλίδες (πέρασαν στον Τελικό) και έχασαν με 2-0 νίκες. Επόμενος αντίπαλος τους ήταν η Ρουμανία την οποία κέρδισαν με 2-0 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα πλέϊ οφ. Το πρωί της Παρασκευής έπαιξαν με τις Ελβετίδες (διεκδικούν το χάλκινο μετάλλιο) χάνοντας στα σημεία με 2-0 νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ