aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην 5η θέση η Άννα-Μαρία στο Πανευρωπαϊκό Τάεκβοντο

Στην 5η θέση η Άννα-Μαρία στο Πανευρωπαϊκό Τάεκβοντο

Η πρωταθλήτρια Τάεκβοντο Αννα Μαρία Αντωνίου (μέχρι 57 κιλά) κέρδισε 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κάτω των 21 ετών (U 21) Ανδρών και Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία από 8 μέχρι 11 Νοεμβρίου 2018.  Στο πολύ δύσκολο και αμφίρροπο αυτό πρωτάθλημα η εξαίρετη αυτή πρωταθλήτρια κέρδισε τις πρωταθλήτριες Ισπανίας με 10-2 και Λευκορωσίας με 10-1 αντιστοίχως. 

Η Κύπρος στο πρωτάθλημα αυτό κέρδισε και τρεις ένατες θέσεις με τις πρωταθλήτριες Αθηνά Ευαγγέλου, Αντριάνα Χατζηκωστή και Γεωργία Χατζηπαναγιώτου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισαν 17η θέση οι πρωταθλήτριες μας Ιωάννα Χριστοφή και Ερατώ Αθανασίου.

Τις επιτυχίες των νεαρών μας πρωταθλητριών, που υπόσχονται πολλά, χαιρετίζει το Δ.Σ. της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ) και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο Παγκόσμιο Ολυμπιακό Τουρνουά «G1» που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα από 1 μέχρι 3 Φεβρουαρίου 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ