aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη Ρουμανία με απαιτήσεις

Στη Ρουμανία με απαιτήσεις

Η πρόκληση είναι τεράστια για τον Παρνασσό, ο οποίος ταξίδεψε ήδη στη Ρουμανία για να αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις (σήμερα και αύριο) την CSM Bucuresti, για τη φάση των «32» του Τσάλεντ Καπ.

Η ομάδα του Στροβόλου έχει τις δυνατότητες να κάνει την υπέρβαση και να πανηγυρίσει άλλη μια πρόκριση στην Ευρώπη, μετά από αυτή που πέτυχε σε βάρος της δευτεραθλήτριας Βελγίου. Η CSM Bucuresti δεν έχει μεγάλες ευρωπαϊκές εμπειρίες, αφού συμμετέχει μόλις για 2η φορά στην ιστορία της, ενώ πέρσι τερμάτισε μόλις στην 4η θέση του ρουμάνικου πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό και ο Σάββας Ζωγράφου, παρόλο που αναγνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του, πιστεύει πως με ανάλογες εμφανίσεις όπως στους αγώνες με την Εστουντιάντες Βελγίου ο Παρνασσός έχει πιθανότητες να βρεθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 17/11/2018

12:00 Παρνασσός – CSM Bucuresti

Κυριακή 18/11/2018

12:00 CSM Bucuresti – Παρνασσός

Αναλυτικά η αποστολή:

Αρχηγός Αποστολής: Νικόλας Πίσσης (πρόεδρος).

Τεχνικό τιμ: Σάββας Ζωγράφος, Χαράλαμπος Πέτρου, Χρίστος Χατζησωτηρίου.

Χειροσφαιριστές: Δημήτρης Ταρτίος, Κυριάκος Αρκαδίου, Ανδρέας Στυλιανού, Davide Lazzarin, Γιώργος Χριστοδούλου, Βαρνάβας Βαρνακίδης, Γιώργος Παπακυπριανού, Σταύρος Σταύρου, Δημήτρης Στούμπης, Λούις Χρυσάνθου, Δημήτρης Νικηφόρου, Νέαρχος Μιχαηλίδης, Σωτήρης Μπρούτζος, Ντίνος Μιχαήλ, Βασίλης Δημοσθένους, Ορέστης Λεοντίου, Ανδρέας Κωνσταντίνου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ