aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη Μάλτα για τη διάκριση οι διεθνείς σκοπευτές μας

Στη Μάλτα για τη διάκριση οι διεθνείς σκοπευτές μας

Για το «νησί των Ιπποτών» αναχωρούν οι εθνικές μας ομάδες σκητ και τραπ, προκειμένου οι σκοπευτές και σκοπεύτριές μας να πάρουν μέρος στον τρίτο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της ISSF, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στην πόλη Σιγκίεβι της Μάλτας από τις 5-15 Ιουνίου.

Η Κύπρος συμμετέχει στους αγώνες με τις εθνικές ομάδες σκητ και τραπ ανδρών και την εθνική σκητ γυναικών, ενώ στο τραπ γυναικών θα συμμετέχει η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου και ο διεθνής τραπέρ Άδωνης Μυλωνάς θα πάρει μέρος στους αγώνες για διεκδίκηση του ορίου ολυμπιακής πρόκρισης (MQS) που στο τραπ είναι 112/125.

Με την εθνική ομάδα του σκητ στους άνδρες θα συμμετέχουν οι διεθνείς μας Γιώργος Αχιλλέως, Γιώργος Καζάκος και Μενέλαος Μιχαηλίδης, ενώ οι Ανδρέας Μακρής, Αδάμος Σελίπας και Παύλος Κουτσόφτας θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα του τραπ και οι πρωταθλήτριές μας Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντίνα Νικολάου θα στελεχώσουν την εθνική του σκητ γυναικών.

Την αποστολή του τραπ συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Λεόντιος Λεοντίου, ενώ τους διεθνείς αθλητές και αθλήτριες του σκητ θα συνοδεύσουν οι προπονητές Μιχάλης Κατζιανής, Αντώνης Νικολαΐδης, Αντώνης Ανδρέου και Χριστάκης Χριστοφόρου. Αρχηγός της κυπριακής αποστολής στη Μάλτα έχει οριστεί ο αντιπρόεδρος της ΣΚΟΚ Σταύρος Νεοφύτου, ενώ στους αγώνες θα βρίσκεται και ο ταμίας της ΣΚΟΚ Κωστάκης Ξενοφώντος που έχει οριστεί από την ISSF ως μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Με βάση το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών, οι αγώνες του σκητ θ’ αρχίσουν την ερχόμενη Πέμπτη με τους πρώτους 75 δίσκους των γυναικών και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, με τους τελευταίους 50 δίσκους και τον τελικό του σκητ ανδρών. Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα ριχτούν στη «μάχη» οι αθλήτριες του τραπ με τους πρώτους 75 δίσκους και το αγώνισμα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 13 του μήνα με τους τελευταίους 50 δίσκους και τον τελικό του τραπ ανδρών. Την Πέμπτη 14 Ιουνίου θα γίνει ο αγώνας των «ζευγαριών» στο τραπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ