aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη Μάλτα για προετοιμασία ο Παύλος Κοντίδης (δηλώσεις)

Στη Μάλτα για προετοιμασία ο Παύλος Κοντίδης (δηλώσεις)

Στη Μάλτα βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή ο Κύπριος Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης συμμετέχοντας σε προπονητικό καμπ με τον προπονητή του Jozo Jakelic.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, αυτή είναι η δεύτερη φορά αυτό το χειμώνα που ο 28χρονος Ολυμπιονίκης βρίσκεται στο Νησί των Ιπποτών για προετοιμασία, καθώς είχε περάσει εκεί και δύο βδομάδες τον Ιανουάριο.

Η παρουσία του Κοντίδη στη Μάλτα έγινε αντικείμενο αναφοράς στα ΜΜΕ της χώρας ενώ έδωσε και συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση.

«Πρώτη φορά πάμε στη Μάλτα για προετοιμασία. Την επιλέξαμε διότι πνέουν δυνατοί άνεμοι με μεγάλο κυματισμό αυτή την εποχή. Θέλαμε να δουλέψουμε στη δύναμη στο σκάφος και στην αντοχή. Είχαμε τις κατάλληλες συνθήκες για το επονομαζόμενο ‘κρέμασμα’ (σ.σ. όταν ο αθλητής κρέμεται εκτός σκάφους) και ήταν η περίοδος που αντέχαμε να κουράσουμε και να ταλαιπωρήσουμε το σώμα» εξηγεί ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Στη συνέχεια προσθέτει πως «το καμπ στη Μάλτα αποτελεί μια πολύ καλή βάση για τη σεζόν που έρχεται».

Πρώτος σημαντικός αγώνας για το 2019 είναι το Trofeo Princesa Sofia στη Μαγιόρκα τον Απρίλιο. Ο Κοντίδης είναι ο πρώτος και μοναδικός – έως τώρα – Κύπριος αθλητής που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020. Στα 30 του χρόνια θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά στην καριέρα του στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας. Στόχος για το 2019 είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ