aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη Μαδρίτη για τη διάκριση

Στη Μαδρίτη για τη διάκριση

Αναχώρησε με προορισμό την Μαδρίτη η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών για να λάβει μέρος στο 24o παγκόσμιο πρωτάθλημα. Την κυπριακή αποστολή απαρτίζουν οι Χρίστος Ιωαννίδης (-67kg), Παναγιώτης Λοιζίδης (-75kg), Συμεών Παρπούνας (-84kg) και Αυγουστίνα Στυλιανού (+68kg).

Οι αθλητές/τριες μας καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πετύχουν νίκες στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου. Την αποστολή συνοδεύει ο εθνικός προπονητής Στέφανος Μαρνέρος, ο οποίος θα στηρίξει τους αθλητές/τριες κατά τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Σημειώνεται ότι ο διεθνής διαιτητής Μάριος Βατυλιώτης και διεθνής κριτής Κωνσταντίνος Χαραλάμπους ήδη βρίσκονται στην Μαδρίτη για συμμετοχή σε σεμινάρια και εξετάσεις διαιτησίας για αναβάθμιση και διατήρηση της άδειας τους.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο εκλογικό συνέδριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ενώ θα λάβει μέρος και στο κογκρέσο κατά το οποίο θα συζητηθούν πολλά θέματα όπως οι Ολυμπιακοί 2020, οι Ολυμπιακοί νέων, οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες καθώς και θέματα προβολής και προώθησης του καράτε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα λάβει μέρος και σε συνάντηση υπό την Παγκόσμιο Ομοσπονδία με τις τέσσερις χώρες που διοργανώνουν για το 2019 από ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων/εφήβων/νέων 12-17 ετών «Karate 1 – Youth League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ