aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη… χώρα του «Ουράνιου Τόξου, μάς ταξίδεψε ο ΑΓΟ Λευκωσίας

Στη… χώρα του «Ουράνιου Τόξου, μάς ταξίδεψε ο ΑΓΟ Λευκωσίας

Στη… χώρα του «Ουράνιου Τόξου», μάς ταξίδευσαν τα μέλη και οι γυμναστές του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στην εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» το Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

Πέραν των 3000 ατόμων παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τα χίλια μέλη του Προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» της επαρχίας Λευκωσίας (παιδιά, άνδρες, γυναίκες, άτομα τρίτης ηλικίας και άτομα με ειδικές ικανότητες) που έλαβαν μέρος. Ο αθλητισμός δίνει ομορφιά και χρώμα στη ζωή του Κύπριου πολίτη. Το μήνυμα αυτό ήταν εμφανές στην εκδήλωση με το πλούσιο και άκρως προσεγμένο και εντυπωσιακό πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε και τα εξής: «Με αισθήματα χαράς, αλλά και συγκίνησης αντικρίζω τη μαζική σας παρουσία. Με τα ίδια αισθήματα αντικρίζω και το πλούσιο έμψυχο υλικό του προγράμματος ΑΓΟ, το οποίο προβάλλει και προάγει τον Μαζικό μας Αθλητισμό. Όλοι εμείς βρισκόμαστε σε αυτό το ιστορικό στάδιο για να γιορτάσουμε την εκδήλωση του ΑΓΟ Λευκωσίας, αλλά συνάμα να γιορτάσουμε και τα 50 χρόνια (1969 – 2019) της ίδρυσης του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού».

Το γήπεδο γέμισε από χαρά και χαμόγελο και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, εκφράζοντας την ικανοποίηση του είπε: «Μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει τόση χαρά και ομορφιά σε ένα στάδιο κατάμεστο που έχει καιρό να δούμε» και κατέληξε: «Συγχαίρω την Υπεύθυνη του ΑΓΟ Έφη Μούζουρου, τη διοικητική ομάδα του ΑΓΟ και τους Γυμναστές, για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και την άρτια διοργάνωση αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της. Συγχαίρω επίσης τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και γενικά όλους όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα».

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και η προϊστάμενη του προγράμματος Έφη Μούζουρου-Πενηνταέξ η οποία αφού ευχαρίστησε τον Μέγα Χορηγό του Προγράμματος την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, ανέφερε και τα ακόλουθα: «Το ΑΓΟ έχει αγκαλιάσει ολόκληρο τον κυπριακό λαό. Μας συντροφεύει, υπηρετεί, καθοδηγεί, από τα πρώτα βήματα της ζωής μας μέχρι τα τελευταία. Στόχος πάντοτε η υγεία, η ευεξία, η μείωση των ασθενειών και γενικά η καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής του πολίτη».

Χαιρετισμός εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου απεύθυνε το μέλος του Δ.Σ. Πάμπος Χρίστου τονίζοντας τα εξής: «Όπως το ΑΓΟ προσφέρει άθληση και ψυχαγωγία σε όλους, έτσι και η ΟΠΑΠ ενισχύει για όλους τους ανθρώπους του τόπου μας, την άθληση, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό κι το περιβάλλον».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, το μέλος του Δ.Σ. ΚΟΑ Δώρα Κυριάκου, ο σύμβουλος του Προέδρου για αθλητικά θέματα Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου, οι πρώην πρόεδροι του ΚΟΑ Δήμος Γεωργιάδης και Πάμπος Στυλιανού, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι πολιτειακοί και αθλητικοί παράγοντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ