aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Στέλιος Κυριακίδης»: Η μεγαλύτερη ομάδα

«Στέλιος Κυριακίδης»: Η μεγαλύτερη ομάδα

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ομάδα του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης», η οποία θα λάβει μέρος στον 6ο διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα διοργανωθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Σωματείο αποτελείται από τους Γιαννάκη Τσαούση, Ιάκωβο Νικολάου, Σάββα Νικολάου, Παναγιώτη Κολοβό, Χρύσανθο Αντωνίου, Τάσο Μαλλούρη, Ανδρέα Σωκράτους, Ανδρέα Χρυσάνθου, Ανδρέα Χατζηζηνοβίου, Δώρο Νικολαΐδη, Όλγα Κυπρή, Ντετελίνα Χριστοδούλου και Μαργαρίτα Θεοδώρου.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου στις 18:45. και το σημείο τερματισμού θα είναι ο Λευκός Πύργος. Ο φετινός  Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ξεπεράσει τους 20 χιλιάδες δρομείς που θα αποτελέσει νέο ρεκόρ συμμετοχών. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ εύχεται στους δρομείς του κάθε επιτυχία σ’ αυτή τη δρομική εμπειρία που συνδυάζει την άθληση με τη μοναδική ατμόσφαιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ