aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Στέλιος Κυριακίδης»: Διασκέδασαν και χόρεψαν με πολύ κέφι

«Στέλιος Κυριακίδης»: Διασκέδασαν και χόρεψαν με πολύ κέφι

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης» που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο εστιατόριο «Romeos» στην Πάφο. Στη χοροεσπερίδα συμμετείχαν πάνω από 60 δρομείς και φίλοι του Σωματείου που διασκέδασαν και χόρεψαν με πολύ κέφι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος Δ.Σ. του ΚΟΑ Λεόντιος Τσέλεπος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Πάφου Εύρος Λοϊζίδης. Μέσα στα πλαίσια της χοροεσπερίδας τιμήθηκαν δύο δρομείς του Σωματείου που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά και συγκεκριμένα ο Χρύσανθος Αντωνίου και η Νάταλη Δημοσθένους ενώ ο Ανδρέας Χρυσάνθου τιμήθηκε για τη φιλανθρωπική προσφορά του.

Τέλος βραβεύθηκαν οι δρομείς Χρήστος Κωμοδρόμος, Γιαννάκης Τσαούσης, Σωτήρης Ναθαναήλ, Πανίκος Νεοφύτου και Αντώνης Ιωάννου που ήταν οι πρωτεργάτες της ίδρυσης του Σωματείου στην Πάφο

Το Δ.Σ. του Σωματείου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στη χοροεσπερίδα καθώς επίσης και τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα είτε οικονομική υποστήριξη στην κοινωνική αυτή εκδήλωση των δρομέων του «Στέλιου Κυριακίδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ