aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτέφθηκε με μεγάλη επιτυχία

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φετινός αγώνας Seniors Open for Men και Ladies που πραγματοποιήθηκε στο Aphrodite Hills Golf Club το Σαββατοκύριακο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ.

Στον φετινό αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Βρετανός Άντριου Φράνσις με 151 κτυπήματα, τη 2η θέση κατέλαβε ο Άντριου Ράιτ, επίσης από το Ηνωμένο Βασίλειο με 152 κτυπήματα και την 3η θέση ο επίσης Βρετανός Κάροθ Ράτλι με 154 κτυπήματα.

Συγκλονιστικός ήταν ο αγώνας στις γυναίκες όπου οι Βρετανίδες Κέντηρ Κάρολ και Μάρλεϊ Μπάξτερ ισοβάθμησαν με 169 κτυπήματα και χρειάστηκε να γίνει αγώνας μπαράζ όπου τελικά κέρδισε η Κέντηρ Κάρολ.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Δημήτρης Παπαπέτρου δήλωσε ότι φέτος καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών αφού συμμετείχαν 100 αθλητές από 14 διαφορετικές χώρες. «Ήταν μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση», είπε εκφράζοντας την ελπίδα ότι η Ομοσπονδία θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό αυξάνοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Ομοσπονδία τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους γκόλφερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ