aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτέφθηκε με επιτυχία η Ποδηλατική Πορεία ΟΠΑΠ (pics)

Στέφθηκε με επιτυχία η Ποδηλατική Πορεία ΟΠΑΠ (pics)

Η αθλήτρια ποδηλασίας Μαρίνα Θεοδώρου έκαμε το γύρο της ελεύθερης Κύπρου, καλύπτοντας 800 και πλέον χιλιόμετρα σε πέντε μέρες,  με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Με το σύνθημα «Ποδηλατώ για Ένα Ευρώ για Ένα Χαμόγελο» τερμάτισε την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016, στη Λακατάμεια, η Ποδηλατική Πορεία ΟΠΑΠ, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με εμπνευστή και εκτελεστή την Μαρίνα Θεοδώρου, η οποία τόσο στην πενθήμερη διαδρομή της, Τετάρτη – Κυριακή), όσο κατά τον τερματισμό της δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Στον τερματισμό της, συνοδεία και άλλων ποδηλατιστών, η Μαρίνα Θεοδώρου, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε τον ΚΟΑ που έθεσε υπό την αιγίδα του την πρωτοβουλία της, την ΟΠΑΠ Κύπρου, ως μέγα χορηγό, καθώς επίσης το Γραφείο Εθελοντισμού και ΜΚΟ και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας για τη στήριξή τους.

NIC_6853Σε δηλώσεις της η Μαρίνα είπε και τα εξής: «Έκανα το γύρο της Κύπρου με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για να βοηθήσουμε τα παιδιά με καρκίνο, αλλά και για να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι υπάρχουν Σύνδεσμοι, όπως ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» και ότι μπορούμε όλοι μας, με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία της πορείας αυτής. Τα λόγια είναι περιττά, τα χαμόγελα μας μιλάνε και είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν πολλά χαμόγελα στα παιδιά, που πραγματικά το έχουν ανάγκη».

Η πρόεδρος του ΚΟΑ δρ, Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, υποδεχόμενη τη Μαρίνα, δήλωσε: «Υποκλινόμαστε όλοι στη δύναμη ψυχής της Μαρίνας Θεοδώρου. Η Μαρίνα μάς έδειξε το δρόμο της ανθρωπιάς και  της προσπάθειας. Το δρόμο αυτό που μας οδηγεί να ανεβούμε πιο ψηλά. Συγχαίρω από καρδιάς τη Μαρίνα, η οποία με την πρωτοβουλία της ανέδειξε και το μεγαλείο του εθελοντισμού. Η προσφορά του εθελοντή είναι πολύπλευρη και πολυδιάστατη. Ο εθελοντισμός να γίνει κανόνας στη ζωή μας».

NIC_6875Ο Πρόεδρος της ΚΟΠΟ κ. Νάκης Μιχαηλίδης συγχάρηκε την Μαρίνα για την πρωτοβουλία της, λέγοντας ότι τιμά τον εαυτό της, την οικογένειά της και το άθλημα της ποδηλασίας. Υποσχέθηκε πως η ΚΟΠΟ θα είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες πρωτοβουλίες της Μαρίνας.

Ο πρόεδρος  του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ εξέφρασε προς την Μαρίνα τις από καρδιάς ευχαριστίες των εθελοντών του Συνδέσμου και των παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο.

Ευχαρίστησε, επίσης όλους τους συντελεστές της μεγάλης διαδρομής της Μαρίνας. Είπε πως τα έσοδα θα φέρουν πολλά χαμόγελα σε κάποια πονεμένα μουτράκια που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, διεξάγοντας έναν τιτάνιο αγώνα επιβίωσης.

Ο Δήμαρχος Λακατάμειας κ. Λούκας Ιατρού υποδέχθηκε την Μαρίνα με εγκάρδιες ευχαριστίες για την πρωτοβουλία της που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ο Δήμαρχος παρέδωσε στο Σύνδεσμο και εισφορά του Δήμου Λακατάμειας.NIC_6902ΡΕΣ: Όσοι Φορείς ή Σχολεία δεν πρόλαβαν να συνεισφέρουν στην Ποδηλατική Πορεία ΟΠΑΠ, μπορούν να το κάνουν και τώρα στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • Τράπεζα Κύπρου: 0113-01-046830
  • Ελληνική Τράπεζα: 126-01-246432-01
  • ΣΠΕ Στροβόλου: 10033-40-13194-4
  • ALPHA BANK: 213-101-004810-9
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 1072389

Επίσης οι συνδρομητές της CYTA μπορούν μέσω SMS να κάνουν τις εισφορές του €1 στον αριθμό 7060, να γράψουν τη λέξη EFXI (με λατινικούς χαρακτήρες) κενό και τον αριθμό 1 ή μέσω link της jcc smart.

https://www.jccsmart.com/Account/LogOn?ReturnUrl=%2FeBills%2FInvoice%2FIndex%2F922

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ