aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτέφθηκε με επιτυχία η ποδηλατική πορεία ΚΟΑ

Στέφθηκε με επιτυχία η ποδηλατική πορεία ΚΟΑ

Με το σύνθημα «Ποδηλατώ για ένα ευρώ για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία» τερμάτισε στο Καρασκάκειο, η πενθήμερη ποδηλατική πορεία ΚΟΑ, με εμπνευστή και εκτελεστή την αθλήτρια ποδηλασίας Μαρίνα Θεοδώρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Η Μαρίνα Θεοδώρου τόσο κατά τη διαδρομή της, αλλά και στον τερματισμό της δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο, αλλά και την απλόχερη συνεισφορά του.

Στον τερματισμό της, συνοδεία και άλλων ποδηλατιστών, καθώς και χειρηλατών, η Μαρίνα Θεοδώρου, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε τον ΚΟΑ που έθεσε υπό την αιγίδα του και έθεσε ως θεσμό την πρωτοβουλία της, καθώς και τους άλλους Φορείς που για τη στήριξή τους στην πενθήμερη πορεία της, καλύπτοντας 800 χιλιόμετρα σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. «Η στήριξη και η συμμετοχή του κόσμου στην ανθρωπιστική προσπάθεια μου να βοηθήσω πάσχοντες συνανθρώπους μου, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω, για αυτό και δίνω ραντεβού για του χρόνου», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαρίνα, η οποία έκανε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν το Καρασκάκειο Ίδρυμα.

Εκ μέρους του ΚΟΑ, η λειτουργός Κοινωνικού Ρόλου του αθλητισμού, υποδεχόμενη τη Μαρίνα Θεοδώρου, είπε: «Η 5νθήμερη ποδηλατική πορεία ΚΟΑ τερματίστηκε με επιτυχία. Συγχαρητήρια στη Μαρίνα Θεοδώρου, στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στους ποδηλάτες που συμμετείχαν για το σκοπό αυτό, τους συνοδούς εθελοντές, νοσηλευτές, πρώτους βοηθούς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Ένωση Δήμων και Ένωση Κοινοτήτων) για τη στήριξη, την Αστυνομία Κύπρου, το Υπουργεί Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού, το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Ευχαριστούμε από καρδιάς το κοινό μικρούς και μεγάλους για τις εισφορές τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου»

Η Πρόεδρος του Καρακσκάκιεου Ιδρύματος Δρ. Πόπη Κανάρη, συνεχάρη και εξέφρασε προς την Μαρίνα τις από καρδιάς ευχαριστίες του Ιδρύματος για αυτή την ανθρωπιστική προσπάθεια της Μαρίνας. «Είμαστε όλοι περήφανοι τόσο για τη Μαρίνα, όσο και στους υπόλοιπους ποδηλάτες και εθελοντές που συμμετείχαν στην Πορεία, καθώς και τον ΚΟΑ για τη συνολική στήριξη του», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ