aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Το Ετήσιο Σεμινάριο του ΑΓΟ, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Κίτιον στη Λάρνακα, στην παρουσία του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Τάσου Προκοπίου, καθώς και της προϊστάμενης του Προγράμματος, Έφης Μούζουρου Πενηνταέξ.

Στο σεμινάριο, οι 95 γυμναστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να εξασκηθούν σε προγράμματα όπως ασκήσεις για άτομα με μυοσκελετικές παθήσεις με τον γυμναστή Χρίστο Γεωργιάδη, Kids Athletics με τον γυμναστή Κυριάκο Κυριάκου και διαχείριση παιδιών με προβληματική συμπεριφορά με την ψυχολόγο Δέσπω Θεμιστοκλέους. Ο Τάσος Προκοπίου, σε χαιρετισμό του είπε ότι το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» ταυτίζεται πλήρως με τη στρατηγική του ΚΟΑ για προώθηση του Μαζικού Αθλητισμού.

«Ως Οργανισμός δίνουμε επίσης ιδιαίτερη σημασία στη συχνή επιμόρφωση των γυμναστών μας, για αυτό και συγχαίρω όλους σας για τη σημερινή μαζική σας παρουσία. Η προσέλκυση όλο και περισσότερων ατόμων στο ΑΓΟ, είναι ένα στοιχείο που δίνει ξεχωριστό κύρος στο πρόγραμμά μας», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ