aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣταθερά πρώτος ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου

Σταθερά πρώτος ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου

Με πέντε συναντήσεις συνεχίστηκε το παγκύπριο διασωματειακό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση  και ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος αήττητος με 10 βαθμούς.

Η ομάδα της Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Παρνασσού Στροβόλου εκτός έδρας  με 3-1.  Τις νίκες του Μαυρομμάτη πέτυχαν δύο ο Μ. Γιάγκου και μια ο Γ. Γιάγκου. Την νίκη του Παρνασσού σημείωσε ο Μ. Κούντσιεφ

Η Goodgate ΕΘΑ (φωτογραφία) επανήλθε στα νίκες κερδίζοντας στην έδρα της την Ε.Ν. Κυθραίας με 3-0. Τις νίκες πέτυχαν τα αδέλφια Χαράλαμπος και Αντρέας Τσίσσιος και ο Β. Βασιλείου.

Ενδιαφέρον αναμέτρηση έγινε στην Λακατάμια ανάμεσα στον τοπικό Ευαγόρα και το ΚΝ Ακρόπολης με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 3-0. Τις νίκες της Ακρόπολης σημείωσαν οι Η. Μιχαηλίδης, Μ. Κέκκος και Τζ. Ηλία.

Άνετη επικράτηση του Canderel ΑΠΟΕΛ επί του Λένα στην Λεμεσό με 3-0 χάρις στις νίκες των  Στ. Γρηγορίου, Χρ. Σάββα και Σ. Ηλία.

Ο Ονήσιλος Λακατάμιας δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου κερδίζοντας εκτός έδρας  με 3-0 μετά από νίκες των Χρ. Ευσταθίου, Α. Ευσταθίου και Α. Παρτασίδη.

Η βαθμολογία μετά τους πιο πάνω αγώνες έχει ως ακολούθως:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΒΑΘΜΟΙ
1. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 10
2. Goodgate ΕΘΑ 9
-. Ονήσιλος Λακατάμιας 9
-. Παρνασσός Στροβόλου 9
5. Canderel ΑΠΟΕΛ 8
-. ΚΝ Ακρόπολης 8
7. ΕΝ  Κυθραίας 6
-. Λένας Λεμεσού 6
9. Ευαγόρας Λακατάμιας 5
-. ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου 5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ