aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτα... όρια σου, στο Legion Run!

Στα… όρια σου, στο Legion Run!

Η πιο ξέφρενη εμπειρία που μπορεί να βιώσει κανείς, το Legion Run, επιστρέφει στη χώρα μας στις 14 Απριλίου 2018. Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων τολμηρών ανδρών και γυναικών, που καλούνται να δοκιμάσουν τα προσωπικά τους όρια και τις ομαδικές τους επιδόσεις και αντοχές.

Αυτό γίνεται σε μια συναρπαστική διαδρομή 5 χιλιομέτρων, με εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος. Αν είστε άνω των 18 και δεν γνωρίζετε ακόμα τα όριά σας, ιδού η μεγάλη ευκαιρία! Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στην πιο συναρπαστική διαδρομή της χρονιάς και ζήστε τις αξέχαστες στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια, ακόμα και τους συναδέλφους και συνεργάτες σας!

Εκεί και ο Μάριος Πρίαμος!

Στο φετινό Legion Run της Κύπρου θα δώσει το παρών του και ο Κύπριος μαχητής Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, φιναλίστ του περσινού δημοφιλές σόου Survivor! Ως ένας άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι το… αντικείμενο, θα σας δώσει τις συμβουλές του λίγο πριν ριχθείτε στην επική αυτή διαδρομή.

Εγγραφές και εισιτήρια

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται πολύ εύκολα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Legion Run. Απλά διαλέγεις την εκδήλωση της Κύπρου και ξεκινάς τη διαδικασία εγγραφής. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει τη συμμετοχή, μια δωρεάν μπύρα, ένα φανελάκι «I Am Legion», τα ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής των εμποδίων. Όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά η πώληση εισιτηρίων έχει χωριστεί ανά περιόδους. Όσο πιο νωρίς αγοράζει κανείς εισιτήριο, τόσο πιο καλή είναι η τιμή που παίρνει, τόσο στα μεμονωμένα εισιτήρια όσο και στις ομαδικές συμμετοχές. Οι τιμές για κάθε περίοδο αγοράς βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Legion Run και σημειώνεται πως τα ομαδικά εισιτήρια είναι πιο φτηνά από τα ατομικά. Οι τιμές αυξάνονται στο τέλος κάθε μήνα, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και στην πόρτα ακόμα και την ημέρα της εκδήλωσης, στις 14 Απριλίου.

Ατομικά, ομαδικά, εταιρικά!

Το Legion Run είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενισχύει τη συναδελφικότητα. Οι κυπριακές εταιρείες προσφέρουν στους υπαλλήλους τους τη δυνατότητα, με αυτόν τον ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο, να βελτιώσουν το ομαδικό τους πνεύμα και παράλληλα να επωφεληθούν από προσαρμοσμένα εταιρικά πακέτα. Σημειώνεται ότι περιορισμοί δεν υπάρχουν ως προς το πόσοι άνθρωποι μπορούν να απαρτίζουν μια ομάδα.

Εάν δεν έχεις ομάδα, μη διστάσεις να αγοράσεις ατομικό εισιτήριο και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα βαρεθείς ποτέ! Θα τρέξεις με χιλιάδες άτομα και θα κάνεις αυθόρμητες φιλίες κατά μήκος της διαδρομής, ως μία ακόμα… παρενέργεια της συμμετοχής σου στο Legion Run!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ