aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣπουδαία νίκη του Παρνασσού στο ντέρμπι (αποτελέσματα)

Σπουδαία νίκη του Παρνασσού στο ντέρμπι (αποτελέσματα)

Έδειξε τις φετινές δυνατότητες του. Ο Παρνασσός Στροβόλου ξεκίνησε την χρονιά θέτοντας ψηλά τον πήχη όσον αφορά τους φετινούς του στόχους και στις πρώτες αγωνιστικές έστειλε ήδη τα μηνύματα του. Στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε σπουδαία απ’ όλες τις απόψεις νίκη με 27-26 και συνέχισε το αλάνθαστο σερί του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου με ηγέτη και σκόρερ τον Γιώργο Παπακυπριανού που πέτυχε 8 τέρματα ανάγκασε τον περσινό νταμπλούχο στην πρώτη του ήττα μετά από ένα απίστευτο σερί νικών που έτρεχε από την περσινή περίοδο 25 παιχνίδιων σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου πάλεψε με όλες τις δυνάμεις, το κακό ξεκίνημα στο 2ο μέρος στοίχησε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.  Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο στο 12-11 υπερ των γηπεδούχων, το ίδιο συνέβει και στο 2ο με το τελικό 27-26 να αποδεικνύει το πόσο μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κλειστό του Παρνασού.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας σπουδαίο διπλό πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ επί του ΚΝ Αγίου Τριμιθιάς με 34-32. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τους γαλαζοκίτρινους να χαμογελούν στο φινάλε κατακτώντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε και η ΕΝ Αγίου Αθανασίου επί του Προοδευτικού Πάφου με 21-20 στο Λύκειο Λινόπετρας. Η ομάδα της Λεμεσού παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 10-7 κατάφερε να πάρει τη νίκη την πρώτη της στην φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρνασσός-Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 27-26

ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς-ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ 32-34

ΕΝ Αγίου Αθανασίου-Προοδευτικός Πάφου 21-20

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ