aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣπουδαία νίκη επί της Σλοβακίας

Σπουδαία νίκη επί της Σλοβακίας

Σε αγώνα σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπυ Νότιας Περιφέρειας Β η Κύπρος αγωνίστηκε εκτός εναντίoν της Σλοβακίας με σκοπό την νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή τη Σλοβενία.

Οι καιρικές συνθήκες με θερμοκρασία 8 Βαθμούς κελσίου και με αρκετό άνεμο. Η Κύπρος άρχισε τον αγώνα με τέρμα στο 3 λεπτό κάνοντας το σκορ 5-0. Δεν ήταν στις καλές τις ημέρες η Κύπρος και οι Σλοβάκοι τους δυσκόλεψαν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους. Κάποια βασικά λάθη και πέναλτι εναντίων της Κύπρου που οι  Σλοβάκοι πέτυχαν μείωσαν στο 12ο λεπτό σε 5-3.

Αυτό, όμως, ήταν το τελευταίο σκορ για την Σλοβενία. Η Κύπρος μουδιασμένη στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει στην εκπνοή του ακόμα 2 τέρματα στο 34ο λεπτό με ατομική ενέργεια του Άδωνη Μαρμαρά και εύστοχο λάκτισμα του Ανδρέα Fell 12-3. Σε ανοικτό παιχνίδι και καλό συνδυασμό ο Burns  έκανε λάκτισμα της μπάλας στο κενό πίσω από την άμυνα των Σλοβάκων και ο Fell που ακλουθούσε πήρε την μπάλα και σκόραρε κάνοντας το σκορ με δικό του λάκτισμα 19-6, σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο φαίνεται οι οδηγίες του προπονητή Αντρέα Μπινίκου απέδωσαν η Κύπρος ήταν πιο οργανωμένη επιθετικά και σκόραρε στο 66ο, 70ο και 77ο λεπτό. Τελικό σκορ Κύπρος 40 Σλοβακία 6. Με το αποτέλεσμα αυτό και με τον επιπρόσθετο πόντο καθώς η Κύπρος πέτυχε περισσότερα από 4 τέρματα η Κύπρος κλείνει το έτος 2017 πρώτη στην Κατηγορία με 10 Βαθμούς με την Σλοβενία στους 8. Επόμενος αγώνας εναντίoν της Σλοβενίας στο Παφιακό στις 24 Μαρτίου 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ