aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑSpecial Olympics: Επιτυχές το επιμορφωτικό σεμινάριο

Special Olympics: Επιτυχές το επιμορφωτικό σεμινάριο

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο «Ενοποιημένου αθλητισμού», που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και ήταν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, κάτω από το πρόγραμμα «Olympic Solidarity». Πέραν των 120 καθηγητών φυσικής αγωγής, προπονητές, φοιτητές, και εθελοντές παρακολούθησαν τις εργασίες του σεμιναρίου.

Η θεματολογία του σεμιναρίου ήταν: Σκοποί και στόχοι του ενοποιημένου αθλητισμού, αλλά και η εφαρμογή τους στα δημόσια σχολεία, Αυτισμός/Σύνδρομο Down, το άθλημα του Bocce, το άθλημα του floor ball και τέλος ασκήσεις σε τροχοκάθισμα. Μετά τη λήξη τωνεργασιών του σεμιναρίου επιδόθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά την ΚΟΕ και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τη συνεργασία και τη βοήθεια που παρείχαν για την επιτυχή πραγματοποίηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου», τονίζει με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ