aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑSpecial Olympics: Ενοποιημένη Ημερίδα Floor Ball

Special Olympics: Ενοποιημένη Ημερίδα Floor Ball

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 (αθλητικοί χώροι Pascal English School of Larnaca), η Ενοποιημένη Ημερίδα Floor Ball, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών, σε συνεργασία με το Pascal English School of Larnaca.

Η Ημερίδα ήτανε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, και σε αυτή έλαβαν μέρος αθλητές από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών και μαθητές από το Pascal English School of Larnaca.

Οι αθλητές των Special Olympics Cyprus, αλλά και οι μαθητές από το Pascal English School of Larnaca είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη μέρα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο άθλημα του floor ball.

Στο θεωρητικό μέρος, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ελένη Ρωσσίδου, ανέλυσε στους μαθητές τη φιλοσοφία, σκοπούς και στόχους των special ΟOlympics αλλά και τη φιλοσοφία του Unified (Ενοποιημένου Αθλητισμού).

Στο πρακτικό μέρος, ο Διευθυντής Γραφείου της Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Παναγίδης παρουσίασε διάφορες δραστηριότητες και πρακτικές ασκήσεις αναφορικά με το άθλημα του Floor Ball. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο Πρωταθλητής Σκοποβολής (Πρεσβευτής European Week 2016) Γιώργος Αχιλλέως.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Διεύθυνση, το προσωπικό και τους μαθητές του Pascal English School of Larnaca για την συνεργασία και την παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ