aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣλάλομ: Νέο Παγκύπριο ρεκόρ από την Ρούλα Παναγή

Σλάλομ: Νέο Παγκύπριο ρεκόρ από την Ρούλα Παναγή

Νέα εξαιρετική επίδοση και συνάμα νέο Παγκύπριο ρεκόρ πέτυχε η πρωταθλήτρια μας Ρούλα Παντελή στους διεθνείς αγώνες  θαλασσίου Σκι Hatzis Pro Tour Finals οι οποίοι διεξάχθηκαν στη λίμνη του Καϊάφα Ζαχάρω στην Ελλάδα μεταξύ 8-9 Οκτωβρίου.

Η νεαρή μας πρωταθλήτρια Ρούλα, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Μόλις πριν από ένα  μήνα προερχόταν από ένα σοβαρό τραυματισμό στο άκρο πόδι ο οποίος την άφησε εκτός του υδάτινου στίβου για ενάμιση περίπου μήνα.2016_roula-2Φαίνεται όμως η δίψα της και η θέληση για θαλάσσιο σκι και συγκεκριμένα για το αγώνισμα  στο σλάλομ την οδήγησαν σε αυτές τις δύο μεγάλες επιτυχίες που είχε εντός 15 ημερών. Αρχικά με ισοφάριση του Παγκυπρίου ρεκόρ και στη συνέχεια να το συνθλίβει με 1 μπάλα στα 12 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 55χιλιομέτρων. Πολύ ψηλή επίδοση για την μόλις 13 χρονών πρωταθλήτρια μας.

Πολύ καλή επίσης η επίδοση του 2ου Κύπριου αθλητή που συμμετείχε στους αγώνες αυτούς, του Αντρέα Γαλίδη, ο οποίος κατετάγη 1ος στην κατηγορία κάτω των 17 ετών με επίδοση 3 μπάλες στα 12 μέτρα σχοινί στα 58 χιλιόμετρα σκάφους.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε στο σύνδεσμο.

2016_roula-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ