aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Τιμητικές διακρίσεις της ISSF

Σκοποβολή: Τιμητικές διακρίσεις της ISSF

Σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λευκωσίας, η Διεθνής Ομοσπονδία ISSF, απένειμε τα μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, σε άτομα τα οποία με την προσφορά και την εθελοντική εργασία τους συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που έγιναν τον περασμένο Μάρτιο στη Λευκωσία.

Τους τιμηθέντες εισηγήθηκε ο Τεχνικός Επιθεωρητής της διοργάνωσης και τους ενέκρινε το προεδρείο της ISSF, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΣΚΟΚ. Στη σχετική επιστολή, η ηγεσία της Διεθνούς Ομοσπονδίας εξήρε την προσφορά των τιμωμένων στην καθ’ όλα άρτια και πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων που φιλοξένησε η Κύπρος.

Τη Διεθνή Ομοσπονδία εκπροσώπησε στην τελετή, ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου της ISSF Δημήτρης Λόρδος, ο οποίος απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους δικαιούχους.

Η ανώτατη τιμητική διάκριση (χρυσό μετάλλιο) απονεμήθηκε στο Δήμαρχο Λατσιών Παναγιώτη Κυπριανού, που στα 10 χρόνια της θητείας του στηρίζει κάθε μεγάλη διοργάνωση που γίνεται στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο, ενώ από ένα αργυρό μετάλλιο απονεμήθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Ανδρέα Λαζανίτη και Παντελή Μαυρομμάτη.

Χάλκινα μετάλλια απονεμήθηκαν στο γιατρό των αγώνων δρα Νίκο Μαλακουνίδη, στο χορηγό Παναγιώτη Παπαφιλίππου και στον εθελοντή Βασίλη Ραχιέρου. Η ISSF απένειμε επίσης τιμητικά διπλώματα στους Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Παπαγεωργίου, Δώρα Κυριάκου, Σταύρο Σταυρινό, Ιβάνκα Μπέλτσιεβα και Έλενα Τάνου. Μετά την απονομή, η ΣΚΟΚ παρέθεσε δείπνο σ’ όλους τους τιμηθέντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ