aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Τα πήραν όλα κι έφυγαν…

Σκοποβολή: Τα πήραν όλα κι έφυγαν…

Ο τέταρτος αγώνας του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ο αγώνας της Φραγκολίνας», αφού πέρα από την ομάδα του συλλόγου του Καϊμακλίου που τερμάτισε στην πρώτη θέση, τέσσερις αθλητές του συλλόγου πρώτευσαν στις κατηγορίες τους.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Δημητρίου με 44/45 ήταν ο νικητής στους κυνηγούς της Α’ κατηγορίας, ο Νεοπτόλεμος Νεοπτολέμου (45/50) στους κυνηγούς της Β’ κατηγορίας, ο Θέμης Τσαγγαρίδης (45/50) στους σκοπευτές της Β’ κατηγορίας και ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης στους έφηβους σκοπευτές με 42/50.

Ο αγώνας τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρία πετρελαιοειδών STAROIL, ήταν ο προτελευταίος του φετινού πρωταθλήματος. Οι αθλοθέτες του αγώνα μοίρασαν και στους διαγωνιζόμενους μετά από κλήρωση και δωρεάν καύσιμα.

Με τη νικήτρια ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλητές Δημήτρης Δημητρίου, Στέλιος Τσιάρλεστος, Γιώργος Ιωάννου και Χρύσανθος Νεοπτολέμου. Δεύτερη τερμάτισε η ομάδα της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα με 156/200 και τρίτη η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φτέλια» Γερίου. Στην τέταρτη θέση, ισοβάθμησαν με 150/200, οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων Πέρα Ορεινής και «Σπίθα» Λατσιών.

Στις άλλες κατηγορίες, ο Θανάσης Κωνσταντίνου του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας πήρε την πρώτη θέση στους βετεράνους κυνηγούς με 39/50 και ο νεαρός συναθλητής του Χριστόδουλος Χριστοδούλου ήταν πρώτος στους έφηβους με 32/50, ενώ ο Μίκης Φυλακτού της Κ.Ε. Λευκωσίας πρώτευσε στους βετεράνους σκοπευτές με 44/50 και ο Βασίλης Βασιλείου της ΣΚΟΛΕΥ στους σκοπευτές της Α’ κατηγορίας με 47/50.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ