aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Στην Ουγγαρία η εθνική ομάδα

Σκοποβολή: Στην Ουγγαρία η εθνική ομάδα

Στη Βουδαπέστη, βρίσκονται από χθες οι διεθνείς σκοπευτές μας του σπόρτιγκ, προκειμένου να πάρουν μέρος στους φετινούς Παγκόσμιους Αγώνες της FITASC, που θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο Γκαλκαμάσκα, βορειοανατολικά της ουγγρικής πρωτεύουσας.

Την εθνική Κύπρου στελεχώνουν οι Ντίνος Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Γιώργος Αριστείδης και Άγγελος Αβραάμ, ενώ στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή και άλλοι 18 Κύπριοι σκοπευτές. Συνολικά αναμένεται να πάρουν μέρος στον αγώνα πάνω από 800 σκοπευτές και σκοπεύτριες.

Με βάση το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών, σήμερα και αύριο, θα υπάρχει επίσημη προπόνηση στα οκτώ γήπεδα του αγώνα, ενώ αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης. Οι αγώνες που είναι τετραήμεροι, θα ξεκινήσουν μεθαύριο και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Κάθε μέρα οι σκοπευτές θα αγωνίζονται σε σύνολο 50 δίσκων και οι νικητές θα αναδειχτούν με βάση τις επιτυχίες τους στο σύνολο των 200 δίσκων. Τα έπαθλα στους νικητές θα απονεμηθούν την Κυριακή και η όλη διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης. Στη Βουδαπέστη, θα βρεθούν και τρεις αξιωματούχοι της ΣΚΟΚ για να πάρουν μέρος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και σε συνεδρίες των επιτροπών της FITASC.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία μας στην Ετήσια Γενική συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ενώ ο Λούκας Χάματσος, που εξελέγη πρόσφατα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FITASC, θα συμμετέχει στη συνεδρία του συμβουλίου, ενώ ο Ρόης Ηροδότου, ως εξελεγμένο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Σπόρτιγκ της FITASC, θα πάρει μέρος στη συνεδρία της Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ