aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ρεκόρ συμμετοχών αθλητών και ομάδων!

Σκοποβολή: Ρεκόρ συμμετοχών αθλητών και ομάδων!

Συνεχώς αυξανόμενο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον των κυνηγών και των Κυνηγετικών Συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας, για το Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας. Οι συμμετοχές στο δεύτερο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος έφτασαν τις 122 και οι ομάδες τις 17 (14 ομάδες ανδρών και τρεις εφήβων).

Ο δεύτερος αγώνας έγινε την περασμένη Κυριακή 5 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά και οι αθλητές αγωνίστηκαν σε σύνολο 50 δίσκων σε έξι γήπεδα. Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 169/200.

Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλητές Μάριος Καραπατάκης, Νεόφυτος Παφίτης, Γιάννος Ιωάννου, Άθως Βοσκαρίδης και Χρίστος Παρασκευαΐδης. Η εφηβική ομάδα του ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΥ Ευρύχου, με τους Στέλιο Παναγιώτου, Αγαμέμνονα Αναστασίου, Χρίστο Μαρκίδη, Γιάννη Ιωάννου και Γιάννη Νεοφύτου, συγκέντρωσε 113/200 και πήρε την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη των εφήβων.

Στην ατομική κατάταξη, στην Α’ κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Ηλίας Χαραλάμπους του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΠΛΟΥΜΙ» Κοκκινοτριμιθιάς με 47/50, ενώ πρώτος στη Β’ κατηγορία αναδείχθηκε ο Χρύσανθος Νεοπτολέμου του Κυνηγετικού Συλλόγου ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ Καϊμακλίου με 45/50.

Ο Βασίλης Βασιλείου της ΣΚΟΛΕΥ πήρε την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών με 47/50 και με το ίδιο αποτέλεσμα ο Θέμης Τσαγγαρίδης της ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ κέρδισε στους σκοπευτές της Β’ κατηγορίας.

Στους βετεράνους κυνηγούς, με 45/50 πρώτευσε ο Θανάσης Κωνσταντίνου του Κυνηγετικού Συλλόγου ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΣ Αγίας Μαρίνας και με 34/50, ο Γιάννος Αλεξάνδρου της ΣΚΟΚΕΡ ήταν ο νικητής στους βετεράνους σκοπευτές.

Τέλος στην εφηβική κατηγορία, πρώτευσε ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης του Κυνηγετικού Συλλόγου ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ Καϊμακλίου με 41/50.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ