aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ρεκόρ και… μηνύματα από τους έφηβους!

Σκοποβολή: Ρεκόρ και… μηνύματα από τους έφηβους!

Τα δικά τους αισιόδοξα μηνύματα έστειλαν οι έφηβοι σκοπευτές μας στον τελευταίο αγώνα σκητ για το «Κύπελλο Παραλιμνίου»! Πρώτα, ο νεαρός Χριστόδουλος Κόκκινος της ΣΚΟΕΠΑ ισοφάρισε το παγκύπριο ρεκόρ εφήβων στον κανονικό αγώνα με 124/125 (!) και στη συνέχεια ο πανευρωπαιονίκης έφηβός μας Νικόλας Βασιλείου της ΣΚΟΛΕΥ, πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ εφήβων στον τελικό με 58/60, σκορ που αποτελεί και ισοφάριση του ρεκόρ των ανδρών και είναι κατά ένα δίσκο καλύτερο από το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε ο Ιταλός Ρικάρντο Φιλιππέλι τον περασμένο Μάρτη στο Νέο Δελχί (57/60).

Ο Στέφανος Νικολαΐδης της ΣΚΟΛΕΜ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ο Γιώργος Αχιλλέως της ΣΚΟΠΑΦ το χάλκινο. Ο νεαρός Χριστόδουλος Κόκκινος ήταν και ο νικητής στην Α’ κατηγορία των εφήβων με 124/125, στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο Ιάσονας Τζιοβάνης της ΣΚΟΕΠΑ με 118/125 και τους έφηβους της Β’ κατηγορίας ο Γκλέμπ Οσίποβ της ΣΚΟΑΜ με 109/125. Τέλος, στην κατηγορία των παίδων, ο μικρός Σωτήρης Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ πρόσθεσε άλλη μια νίκη στις φετινές επιτυχίες του με 110/125.

Ο αγώνας για το «Κύπελλο Παραλιμνίου» ήταν ο έκτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ κι έγινε στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ