aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Οι νικητές στο αεροβόλο πιστόλι

Σκοποβολή: Οι νικητές στο αεροβόλο πιστόλι

Οι Πακγύπριοι Αγώνες Σκοποβολής στο σταθερό στόχο ήταν ο έκτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ και διοργανώθηκε από τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά.

Στο αεροβόλο πιστόλι είχαμε ένα συναρπαστικό αγώνα, ιδιαίτερα στην κατηγορία των ανδρών, όπου ο πρώτος από τον πέμπτο σκοπευτή είχαν διαφορά μόλις 4 πόντους, ενώ η νίκη κρίθηκε με τον κανονισμό των καλύτερων «δεκαριών» αφού οι αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Χρίστος Μακρυγιάννης και Νεοκλής Χαραλάμπους βρέθηκαν ισόβαθμοι με 554/600.

Τελικά ο Μακρυγιάννης πήρε τη νίκη με 14 κεντρικά δεκάρια έναντι 10 του Χαραλάμπους. Στον αγώνα ξεχώρισε επίσης η ισοφάριση του παγκυπρίου ρεκόρ από τη νεαρή Ναταλία Αλκιβιάδου της ΣΚΟΛΕΥ στο αεροβόλο πιστόλι κορασίδων με 342/400.

Στις άλλες κατηγορίες, η Κωνσταντίνα Πρατσή της ΣΚΟΛΕΥ, με 365/400 πρόσθεσε άλλη μια νίκη στις φετινές επιτυχίες της, ενώ στους έφηβους κέρδισε ο Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ με 507/600 και στις νεάνιδες η Παναγιώτα Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ με 351/400.

Ο Σάββας Ευαγγέλου της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στους παίδες με 328/400, ο νεαρός Δημήτρης Ανδρέου της ΣΚΟΑΜ στο πιστόλι παίδων με σταντ με 347/400 και ο Μιχάλης Μακρυγιάννης της ΣΚΟΛΕΜ στο αεροβόλο πιστόλι παμπαίδων με 338/400.

Νικήτρια στο αεροβόλο πιστόλι κορασίδων με σταντ ήταν η Ευαγγελία Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ με 374/400 και στις παγκορασίδες η Ειρήνη Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ με 315/400. Τέλος στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες, ο Ευριπίδης Γεωργίου της ΣΚΟΛΕΥ πέτυχε 545/600.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ