aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Βασιλείου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

Σκοποβολή: Ο Βασιλείου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

Με 93 επιτυχίες στους 100 δίσκους, ο νεαρός αθλητής του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας Ανδρέας Βαισλείου κέρδισε τον πέμπτο φετινό αγώνα σπόρτιγκ για το «Κύπελλο Λάρνακας» , που έγινε στο ομώνυμο Ολυμπιακό σκοπευτήριο την περασμένη Κυριακή 26 Ιουνίου και τον αθλοθέτησε η εταιρεία REAL GAME, αντιπρόσωποι των όπλων RENATO GAMBA.

Για τη δεύτερη θέση προέκυψε Λευκωσιάτικος … εμφύλιος, μεταξύ των διεθνών αθλητών της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Πέτρου Ιωάννου και Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, που ισοβάθμησαν με 92/100 για να κερδίσει τελικά ο πρώτος με 8/10 έναντι 7/10 του Κωνσταντίνου.

Στην κατηγορία των εφήβων, την πρώτη θέση πήρε ο διεθνής αθλητής της Σκοπευτικής Ένωσης Λεμεσού Χριστόδουλος Χριστοδουλίδης με 87/100, ενώ στους βετεράνους πρώτευσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ με 84/100 και στους σούπερ βετεράνους ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ με 79/100.

Στη Β’ κατηγορία, ο αθλητής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Ανδρέας Ανδρέου εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και την τέταρτη στη γενική κατάταξη, ενώ στην Γ’ κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Στέλιος Αριστείδου με 87/100 και στην Δ’ κατηγορία ο Νεόφυτος Νεοφύτου της ίδιας Οργάνωσης με 82/100.

Ο αγώνας για το «Κύπελλο Λάρνακας» ήταν και ο τελευταίος αγώνας πρόκρισης, για την ανάδειξη των αθλητών που θα στελεχώσουν την εθνική μας ομάδα για τους Παγκόσμιους Αγώνες σπόρτιγκ που θα γίνουν στην Περούτζια της Ιταλίας από τις 14 μέχρι τις 17 Ιουλίου. Τελικά έχουν προκριθεί οι διεθνείς σκοπευτές Πέτρος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Άγγελος Αβραάμ και Χάρης Χριστοδουλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ