aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο τελευταίος αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος

Σκοποβολή: Ο τελευταίος αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος

Ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά, με χορηγό την εταιρία PREMIUM GUN STORE και είναι ο αγώνας που στην ουσία θα κρίνει και τους φετινούς πρωταθλητές στις διάφορες ατομικές κατηγορίες, αλλά και τις πρωταθλήτριες ομάδες.

Στην ομαδική κατάταξη, μέχρι στιγμής προηγούνται οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου και Πέρα – Ορεινής, όμως όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα αφού στο τέλος για κάθε ομάδα θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα από τους πέντε αγώνες.

Το ίδιο ισχύει και για την ατομική κατάταξη, όπου στην Α’ κατηγορία των κυνηγών προηγούνται οι Ηλίας Χαραλάμπους (ΠΛΟΥΜΙ Κοκκινοτριμιθιάς), Κυριάκος Κυλίλης (Πέρα – Ορεινής), και Στάθης Κυρίτσης (ΑΕΤΟΣ Πλατανιστάσας), ενώ επικεφαλής στη Β’ κατηγορία είναι οι Χρύσανθος Νεοπτολέμου (ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ Καϊμκλίου), Ανδρέας Αντωνίου (ΣΠΙΘΑ Λατσιών) και Γιώργος Κλεάνθους (ΦΤΕΛΙΑ Γερίου).

Στους βετεράνους κυνηγούς, ο Θανάσης Κωνσταντίνου (ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΣ Αγ. Μαρίνας), μαζί με το συναθλητή του Κώστα Γρηγορίου και τον Ανδρέα Λαζανίτη (ΣΠΙΘΑ) Λατσιών βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις, όπως και στην κατηγορία των εφήβων οι Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης (ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ Καϊμακλίου), Παναγιώτης Νεοφύτου (ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΣ Αγ. Μαρίνας) και Γιάννης Νεφύτου (ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΣ Ευρύχου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ