aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Στυλιανού πέτυχε το 3 στα 3!

Σκοποβολή: Ο Στυλιανού πέτυχε το 3 στα 3!

Με 48 επιτυχίες στους 50 δίσκους, ο αθλητής του Κυνηγετικού Συλλόγου Πέρα Ορεινής Στέλιος Στυλιανού, κέρδισε τον τρίτο αγώνα του Ε’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και έκανε τρεις τις νίκες του, παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα στη κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο τρίτος αγώνας έγινε στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Κύπρου – Λάκης Ψημολοφίτης, την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου και για άλλη μια φορά οι συμμετοχές έφθασαν σε ψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας τους 100 αθλητές. Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 176/200, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας με 169/200 και στην τρίτη θέση ο Κυνηγετικός Σύλλογος «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 166/200.

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, την πρώτη θέση πήρε ο Νικόλας Παπαχρυσάνθου του Κ.Σ. «Τοξότης» Γουρίου με 45/50 και στους βετεράνους κυνηγούς ο Θανάσης Κωνσταντίνου του Κ.Σ. «Πολύκαττος» με το ίδιο αποτέλεσμα, ενώ στους έφηβους νικητής ανεδείχθη ο νεαρός Γιάννης Νεοφύτου του «Πανσόλειου» με 36/50.

Με 47/50, ο Βασίλης Βασιλείου της ΣΚΟΛΕΥ πρώτευσε στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών και ο Κυριάκος Πατσαλίδης της ΣΚΟΚΕΡ στη Β’ κατηγορία των σκοπευτών, ενώ στους βετεράνους σκοπευτές ο Ανδρέας Εφέ της Κ.Ε. Λυθροδόντα πήρε τη νίκη με διαφορά τελευταίας πούλας από τον Μίκη Φυλακτού της Κ.Ε. Λευκωσίας, αφού και οι δυο σκοπευτές ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 43/50.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ