aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Παύλος Κουτσόφτας πρωταθλητής τραπ 2016!

Σκοποβολή: Ο Παύλος Κουτσόφτας πρωταθλητής τραπ 2016!

Ως «η χρονιά του Παύλου Κουτσόφτα στο τραπ» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 2016 στη σκοποβολή! Κι αυτό όχι μόνο γιατί ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας κατέκτησε με άνεση το φετινό πρωτάθλημα σκοποβολής ΟΠΑΠ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, συγκεντρώνοντας 700 επιτυχίες στους 750 μετρίσιμους δίσκους, αλλά και γιατί έχει κερδίσει τους τρεις από τους επτά αγώνες του πρωταθλήματος, έχει ισοφαρίσει το παγκύπριο ρεκόρ με 123/125 και δικαιωματικά ήταν και μόνιμο στέλεχος της εθνικής ομάδας τραπ.

Ήταν με λίγα λόγια, «το πρόσωπο της χρονιάς» στο τραπ. Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατετάγη ο περσινός πρωταθλητής Γιάννης Αηλιώτης της ΣΚΟΕΠΑ με 700/750 και στην τρίτη ο Άδωνης Μυλωνάς της ΣΚΟΛΕΥ με 695/750. Στην κατηγορία των εφήβων πρωταθλητής ανεδείχθη ο νεαρός Πέτρος Αναστασίου του ΣΚΟΛΑΡ με 646/750, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν με 613/750, ο Μιχάλης Ηλία της ΣΚΟΕΠΑ και ο Ευτύχιος Σωτηρίου του ΣΚΟΛΑΡ.

Στην κατάταξη των βετεράνων, τρεις αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Πρωταθλητής ανεδείχθη ο Θεόδωρος Παναγή με 613/750, δευτεραθλητής ο Εμίρ Εμιρζάτε με 595/750 και τριταθλητής ο Εκρέμ Γκιουνμπέι με 541/750. Τέλος στο τραπ γυναικών, η Γεωργία Κωνσταντινίδου της ΣΚΟΛΕΥ πρόσθεσε άλλο ένα τίτλο στη σκοπευτική της καριέρα, συγκεντρώνοντας 406/450.

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ στο τραπ περιλάμβανε επτά αγώνες και για την ανακήρυξη των πρωταθλητών, για κάθε σκοπευτή και σκοπεύτρια λήφθηκαν υπόψη τα έξι καλύτερα αποτελέσματα. Όπως προαναφέρθηκε, ο πρωταθλητής Παύλος Κουτσόφτας κέρδισε τους τρεις από τους επτά αγώνες, ενώ άλλοι τέσσερις αθλητές «μετρούν» από μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Κουτσόφτας ήταν ο νικητής στους αγώνες για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», στα «Τάνεια» και στους «Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες». Ο δευτεραθλητής Γιάννης Αηλιώτης κέρδισε το «Κύπελλο Κερύνειας», ο Νιχάτ Αχτερζί (ΣΚΟΑΜ) το «Κύπελλο Λάρνακας», ο Φειδίας Σαββίδης (ΣΚΟΛΕΜ) το «Κύπελλο Πάφου» και ο Ανδρέας Μακρής το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ