aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Νικητής ο Πανίκος Μοδέστου

Σκοποβολή: Νικητής ο Πανίκος Μοδέστου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι φετινοί ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες του Κυνηγητικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου.

Από πλευράς συμμετοχών μελών και φίλων του συλλόγου, αυτές ξεπέρασαν τους 100 αθλητές που αγωνίστηκαν στις διάφορες κατηγορίες, ενώ και από πλευράς αποτελεσμάτων σημειώθηκαν εξαιρετικά σκορ, χάρη κυρίως στον έντονο συναγωνισμό που δημιουργήθηκε εξ αιτίας των πολλών συμμετοχών.

Χαρακτηριστικά, ο νικητής των αγώνων Πανίκος Μοδέστου είχε μόλις μια άστοχη βολή και με 49 επιτυχίες στους 50 δίσκους πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των σκοπευτών και στη γενική κατάταξη. Ένα μόλις δίσκο πάνω από τον δεύτερο και δυο πάνω από τον τρίτο σκοπευτή.

Στην κατηγορία των κυνηγών-μελών, ο νικητής Θέμης Τσαγγαρίδης πέτυχε 46/50, ενώ στην κατηγορία των κυνηγών ο Σπύρος Σαββίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 45/50 και στους βετεράνους ο Άκης Φλωρίδης πέτυχε 44/50.  Στην κατηγορία των εφήβων κέρδισε ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης με 42/50, ενώ ο Κούλλης Νικολάου στο κόμπακ «καθάρισε» με το απόλυτο 10/10!

Τέλος, στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα των διοργανωτών (Κ.Σ. «Φραγκολίνα») με 135/150. Με τη νικήτρια ομάδα αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Θέμης Τσαγγαρίδης, Ηλίας Βαρναβίδης και Γιώργος Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ