aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Νικητές ο Κωνσταντινίδης και Κ.Σ. Πέρα Ορεινής

Σκοποβολή: Νικητές ο Κωνσταντινίδης και Κ.Σ. Πέρα Ορεινής

Η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πέρα Ορεινής και ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας, ήταν οι μεγάλοι νικητές του πέμπτου και τελευταίου πρωταθληματικού αγώνα της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στα Λατσιά.

Η νικήτρια ομάδα, με 156/200 ισοβάθμησε με την ομάδα του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών και πήρε τη νίκη με καλύτερο αποτέλεσμα στην τελευταία πούλα (25/32 έναντι 22/32). Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδα του Κ.Σ. «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 150/200.

Στην Α’ Κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Κ.Σ. «Πολύκαττος» με 42/50 και στη Β’ κατηγορία ο Νεόφυτος Παφίτης του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 41/50, ενώ Πέτρος Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών με 46/50 και ο Χάρης Βασιλείου στη Β’ κατηγορία με 43/50.

Στους βετεράνους, ο Μίκης Φυλακτού πήρε την πρώτη θέση μεταξύ των σκοπευτών με 42/50 και ο Θανάσης Κωνσταντίνου μεταξύ των κυνηγών με 36/50. Τέλος στους έφηβους ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης με 43/50 πρόσθεσε άλλη μια πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η τελετή βράβευσης των νικητών έγινε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών την περασμένη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία της ηγεσίας της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, του προέδρου της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη και του διευθυντή της χορηγού εταιρίας Αχιλλέα Πολυκάρπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ