aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Νικητές η ΣΚ.Ο. Λευκωσίας και ο Ηλία

Σκοποβολή: Νικητές η ΣΚ.Ο. Λευκωσίας και ο Ηλία

Η ομάδα σπόρτιγκ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και ο διεθνής σκοπευτής του σωματείου Ηλίας Ηλία ήταν οι μεγάλοι νικητές στους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες Σπόρτιγκ που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στα Λατσιά.

Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ και τον αθλοθέτησε η Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας. Για τον Ηλία Ηλία, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και η πιο… δύσκολη, αφού για να φθάσει σ’ αυτή, χρειάστηκε να κερδίσει σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου» τον Άγγελο Αβραάμ της ΣΚΟΛΕΜ, με τον οποίο ισοβάθμησε με 97/100. Τελικά ο Ηλίας πήρε τη νίκη με 9/9 έναντι 7/9 του Άγγελου.

Η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, μετά τις επιτυχίες της στο σκητ και στο τραπ, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και στο σπόρτιγκ για να κάνει το 3 στα 3! Με τη νικήτρια ομάδα αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Ηλίας Ηλία, Πέτρος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Δώρος Λουκαΐδης.

Αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας ήταν και οι νικητές στις κατηγορίες των εφήβων (Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης 84/100), των σούπερ σούπερ βετεράνων (Ευάγγελος Καραβόλιας (87/100) της Β’ Κατηγορίας (‘Αλεξ Πούτρος 95/100) και της Γ’ κατηγορίας (Μίκης Φυλακτού 88/100).

Στην κατηγορία των βετεράνων κέρδισε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας με 92/100 και στη Δ’ κατηγορία ο συναθλητής του Λεόντιος Λεοντίου με 93/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ