aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Νικητές η ΣΚ.Ο. Λευκωσίας και ο Αβραάμ

Σκοποβολή: Νικητές η ΣΚ.Ο. Λευκωσίας και ο Αβραάμ

Με ένα νέο παγκύπριο ρεκόρ (99/100) στους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες, ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Άγγελος Αβραάμ, πέτυχε την τρίτη του νίκη στο αγώνισμα του κόμπακ και σφράγισε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την πετυχημένη παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στους ίδιους αγώνες, η ομάδα κόμπακ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας με τους Πέτρο Ιωάννου, Ηλία Ηλία και Κύπρο Κυπριανού έκανε το 4 στα 4 στην υπόθεση της ομαδικής κατάταξης κερδίζοντας τον επίζηλο τίτλο της πρωταθλήτριας σ’ όλα τα αγωνίσματα (σκητ, τραπ, σπόρτιγκ και κόμπακ).

Με τους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες στο κόμπακ, που έγιναν στο επαρχιακό σκοπευτήριο Πάφου και τους αθλοθέτησαν οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, έπεσε και η αυλαία του φετινού Παγκύπριου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ.

Στην ομαδική κατάταξη, όπου υπήρξε αρκετό «σασπένς» και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της σκοποβολής μέχρι τον τελευταίο δίσκο, πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα της ΣΚΟΛΕΥ που συγκέντρωσε 268/300, με μόλις ένα δίσκο διαφορά (267/300) τερμάτισαν οι ομάδες του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού, για τις οποίες «επιστρατεύτηκε» ο κανονισμός της τελευταίας και της προτελευταίας πούλας για την τελική κατάταξη.

Στην τέταρτη θέση με 266/300 βρέθηκε η «οικοδέσποινα» ομάδα του ΣΚΟΠΑΦ, ενώ δυο δίσκους πιο πίσω (264/300) και τέσσερις δίσκους από την κορυφή, η ομάδα της ΣΚΟΑΜ τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία των βετεράνων, πρώτευσε ο διεθνής σκοπευτής του ΣΚΟΛΑΡ Κωστάκης Κωνσταντίνου με 85/100, ενώ στους σούπερ βετεράνους (άνω των 65 χρόνων) κέρδισε ο Γιώργος Ευστρατίου της ΣΕΛ με 74/100.

Ο Αντώνης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία με 93/100 και ο συναθλητής του Ματθαίος Αρμεύτης στην Γ’ κατηγορία με 83/100. Τέλος, στην Δ’ κατηγορία κέρδισε ο Παναγιώτης Πουρίκκος της ΣΚΟΑΜ με 90/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ