aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Νικητές η ΣΚ.Ο. Λευκωσίας και ο Αντώνης Ανδρέου

Σκοποβολή: Νικητές η ΣΚ.Ο. Λευκωσίας και ο Αντώνης Ανδρέου

Η ομάδα σκητ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΕΠΑ Αντώνης Ανδρέου, ήταν οι μεγάλοι νικητές στους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο διεθνές σκοπευτήριο Παραλιμνίου.

Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ και τον αθλοθέτησε η υπεραγορά ΚΟΚΚΙΝΟΣ στο Παραλίμνι, εις μνήμη του ιδρυτή της αείμνηστου Αντωνάκη Κόκκινου. Με την πρωταθλήτρια ομάδα της ΣΚΟΛΕΥ, που εξασφάλισε τον επίζηλο τίτλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Σωτήρης Αντωνίου, Νικόλας Βασιλείου και Τάσος Χαπέσιης, ενώ για τον Αντώνη Ανδρέου αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Πέρα από τη νίκη του Αντώνη Ανδρέου, η κόρη του Παναγιώτα Ανδρέου κέρδισε το σκητ γυναικών και η μικρότερη κόρη Σωτηρία ήταν η νικήτρια στο σκητ νενίδων. Στο σκητ εφήβων κέρδισε ο Παναγιώτης Πούλλος της ΣΚΟΛΕΥ με 119/125 και στη Β’ κατηγορία ο νεαρός Γιώργος Παμπόρης του ΣΚΟΠΑΦ με 110/125, αποτέλεσμα που του έδωσε τη νίκη και στους έφηβους της Β’ Κατηγορίας. Τέλος, ο μικρός Κωνσταντίνος Λοϊζίδης του ΣΚΟΛΑΡ με 102/125 πήρε την πρώτη θέση στο σκητ παίδων και την τρίτη θέση στην κατάταξη της Β’ κατηγορίας.

Στον ημιτελικό του αγωνίσματος πέρασαν οι Δημήτρης Κωνσταντίνου (ΣΚΟΠΑΦ) και Φώτης Αθανασίου  (ΣΚΟΑΜ) με 122/125, ο Αντώνης Ανδρέου και οι αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ Παναγιώτης Πούλλος και Μενέλαος Μιχαηλίδης με 119/125 και ο συναθλητής τους Σωτήρης Αντωνίου με 118/125. Στον μικρό τελικό με 14/16 αγωνίστηκαν οι Μενέλαος Μιχαηλίδης και Δημήτρης Κωνσταντίνου, για να κερδίσει τελικά το χάλκινο μετάλλιο ο Παφίτης σκοπευτής με 15/16, έναντι 12/16 του Μενέλαου.

Με 15/15 στον ημιτελικό, οι Αντώνης Ανδρέου και Φώτης Αθανασίου τέθηκαν αντιμέτωποι στο μεγάλο τελικό, όπου ο αθλητής της ΣΚΟΕΠΑ χωρίς απώλειες (16/16) εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο και τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Φώτης με 12/16 περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ