aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Με άρωμα … γυναίκας τα πρώτα μετάλλια

Σκοποβολή: Με άρωμα … γυναίκας τα πρώτα μετάλλια

Με δυο μετάλλια, ένα χρυσό κι ένα αργυρό, άνοιξαν το χορό των μεταλλίων οι Κύπριοι αθλητές στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης» που διεξάγονται στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων. Και τα δυο μετάλλια είχαν … γυναικείο άρωμα, αφού τα εξασφάλισαν, η πρωταθλήτριά μας Κωνσταντίνα Νικολάου (χρυσό στο σκητ γυναικών) και η νεαρή τραππέρ Άντη Ιερείδη (αργυρό στο τραπ γυναικών).

Η Κωνσταντίνα Νικολάου που πέρασε επικεφαλής στον τελικό του σκητ γυναικών με 67/75, κρατήθηκε στην πρωτοπορία μέχρι τον τελευταίο δίσκο και εξασφάλισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με 50/70. Δεύτερη τερμάτισε η Μυρτώ Σακελαροπούλου με 65/75 και 49/60 στον τελικό, ενώ η Άρτεμις Κεφαλίδου με 65/75 και 40/50 περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο.

Στο τραπ γυναικών, η συμπατριώτισσα μας Άντη Ιερείδη με 52/75 εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο, ενώ την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο εξασφάλισε η Ελένη Δημητριάδη του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης με 54/75 και το χάλκινο η Ματούλα Χριστάκου στου Σκοπευτικού Ομίλου Γυθείου με 37/75. Χθες το απόγευμα επρόκειτο να ολοκληρωθούν οι αγώνες του σκητ και τραπ ανδρών και εφήβων, καθώς και οι αγώνες του σταθερού στόχου, σ’ όλες τις κατηγορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ